Midway serien från Brafab

 

Då Midway var otroligt populärt förra säsongen så har Brafab nu utökat serien med några fler designer och kulörer. Från fjolårets storslagna försäljning av Midway fåtölj, Midway fotpall och Midway karmstol så går det nu att komplettera med deras nya 2 sits-soffa i samma kulörer och design. Den har vi på Hulténs längtat efter! Och precis som med fåtöljen, fotpallen och karmstolen så går Midway 2 sits-soffa att köpa både i ljusbrun och beige.

 

Utemöbler i konstrotting

 

Om du vill skapa en modern och stilren uteplats så är Midway perfekt för dig. Här ser du den vackra konstrottingen som möter det snygga och maffiga i aluminiumet. Komplettera matbordet med Midway karmstol eller unna dig en lässtund eller kaffestund i Midway fåtölj, och glöm inte att slänga upp fötterna på Midway fotpall för extra bra komfort och bekvämlighet.

 

Bekväm konstrotting för utomhusbruk

Midway är tillverkat i twistad konstrotting med mjuka moderna former och dynor i olefintyg. Är du på jakt efter ett matbord som passar bra med Midway karmstol så kan vi på Hulténs varmt rekommendera matborden i teak från Brafab’s övriga sortiment.