Naos – tidlös design i en modern tappning

Naos är en loungegrupp i tidlös design från Brafab. Med sina stilrena och raka linjer kombinerat med lägre sitthöjd än många andra loungegrupper ger gruppen en känsla av modernitet och framåtanda. Perfekt för uteplatsen eller altanen där man önskar att skapa sin egen lilla oas av avkoppling. Bjud in dina vänner för en trevlig kväll i sommarsolen med god mat och dryck eller varför inte en avkopplande kväll med familjen? Oavsett lovar vi att Naos är det perfekta valet för en modern loungegrupp där man inte vill kompromissa med vare sig design eller komfort.

 

Stilren loungegrupp för din moderna uteplats

Loungegruppen består utav en 2,5-sitssoffa, en loungefåtölj, ett rektangulärt loungebord med ovansidan i teak samt ett kvadratiskt sidobord också med ovansidan i teak. Både soffan och fåtöljen har vackra teakdetaljer på armstöden som knyter an till seriens bord med ovandel i teak.

2,5-soffan är ett utmärkt alternativ där man känner att en 2-sitssoffa är lite i minsta laget och en 3-sitssoffa är för stor. En perfekt kompromiss som passar de flesta trädgårdarna och uteplatser. Soffan kombineras snyggt med seriens loungefåtölj. Till detta finns det möjlighet att välja mellan ett rektangulärt soffbord och ett kvadratiskt sidobord, båda med ovandel i vacker teak.

Loungegruppens dynor är generösa för maximal sittkomfort. Här tillåts man att verkligen sjunka ner och koppla av. Detta gör loungegruppen helt komplett med sin tidlösa design, vackra detaljer och maximala komfort.

 

Hållbart stål och vacker teak ger hållbara och tåliga utemöbler

Naos stomme är gjord i 316 stål med teakdetaljer på armstöden. Detta är ett hållbart stål som passar bra för utemöbler. Dynorna är sydda i högkvalitativt olefintyg som är vattenavvisande och bleks långsamt i solen jämfört med många andra tyger. Detta beror på att tyget är vävt med genomfärgade trådar.

Loungegruppens loungebord och sidobord är gjorda i samma stomme som soffan och fåtöljen med en ovandel i teak. Teak är ett vackert träslag som passar utmärkt för utemöbler då det är väldigt tåligt. Teaken kräver ett visst underhåll och vi rekommenderar att man tvättar av träet med ljummet vatten och såpa med jämna mellanrum. Detta för att förhindra mögel- eller algväxt.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler med ett lämpligt och passande möbelskydd.