Nimes – stilrena bord för alla miljöer

Nimes är en serie av bord i aluminium från Brafab i olika storlekar och tre olika färger. Här finns det ett bord för alla utrymmen och utemiljöer, allt från balkong till uteplats i trädgården. Designen är stilren, modern och minimalistisk, vilket gör att serien är perfekt i de flesta miljöer, oavsett vilken stil man har förövrigt.

 

Moderna matbord och soffbord i aluminium

Serien består utav fem olika storlekar på bord, varav tre är matbord och två är soffbord. Soffborden finns enbart i färgerna antracit och khaki, medan matborden också finns i vitt. Storlekarna är 140x78, 200x98, 78x78 för matborden samt 140x78 och 78x78 för soffborden.

Borden kombineras snyggt med andra aluminiummöbler, både med matgrupper, soffgrupper och loungegrupper. En kombination som vi varmt rekommenderar är Nimes och Delia som gör sig väldigt fina tillsammans med sina stilrena linjer och moderna former. Om man önskar att få en helhet med både matgrupp och soffgrupp är funkar Nimes soffbord fint till flertalet loungegrupper i aluminium. Detta gör att man kan skapa en enhetlig känsla med både matbord och soffbord ur samma serie.

 

Underhållsfria bord för utomhusbruk

Hela Nimes serien är tillverkad i aluminium som passar utmärkt när man vill lägga minimal energi på att underhålla och hålla efter sina utemöbler. Borden tvättas enkelt av med en fuktig trasa och lite såpa vid behov, snabbt och smidigt.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd.