PEMBROKE

Pembroke är en modern och inbjudande serie i konstrotting från Brafab.

Produkterna i Pembroke kollektionen

Pembroke serien från Brafab

 

Bortsett från dom stora konstrottingserierna så har Brafab även skapat dom lite mindre. Pembroke är en av dom! Här köper du en soffgrupp i twistad konstrotting som är lite mer modern än det övriga sortimentet. Med dess rundade kanter och moderna inslag av aluminium så skapar du en gästvänlig, modern och stilren uteplats.

 

Utemöbler i konstrotting

 

Om du är ute efter att skapa en modern och mysig utemiljö så är Pembroke någonting för dig. Här möts den twistade konstrottingen av soffbenen i aluminium och bildar tillsammans en modern, bekväm och minimalistisk soffgrupp. Pembroke serien består av en 2 sits-soffa och en fåtölj. Pembroke serie kan du kombinera tillsammans med Pamir soffbord, också från Brafab. Dessa går i samma designer och kulörer och gör så att du skapar en helhet på din uteplats.

Köp en Pembroke 2 sits-soffa och kombinera med antingen en eller två Pembroke fåtöljer. Ställ ut på din altan och inred därefter så att hörnan blir mer välkomnande och inbjudande. Häng upp en ljusslinga ovanför, puffa till några kuddar i både Pembroke fåtölj och Pembroke 2 sits-soffa, köp ett soffbord som passar till och lägg en utomhusmatta undertill. Då har du helt plötsligt skapat dig en uteplats, trädgård, balkong eller uterum som ingen kommer vilja slita sig ifrån.

Och glöm inte växterna för lite mer grönt & natur!