Renoso serien från Brafab

 

Vi säger hej till Brafabs serie Renoso! En serie av utemöbler som består av matbord, stapelstolar och positionsstolar i en stilren och modern design. Om du är på jakt efter en underhållsfri och bekväm matgrupp så är Renoso någonting för dig. Inred din uteplats, balkong, trädgård eller uterum med Renoso matgrupp och dina gäster kommer troligtvis aldrig vilja gå hem!

 

Komplett serie av aluminiummöbler

 

Renoso serien består av matbord, stapelstolar och positionsstolar som kommer ta din uteplats till en ny nivå. Både borden och stolarna är tillverkade i aluminium vilket innebär att de är underhållsfria, enkla att sköta och hållbara för utomhusbruk. Renoso matbord finns att köpa i två olika storlekar, 220x100 och 160x100, och två olika färger, svart stativ/svart skiva och vitt stativ/svart skiva. Kombinera ditt Renoso matbord med antingen Renoso stapelstol eller Renoso positionsstol. Dessa finns att köpa i samma färger som Renoso matbord, dvs. svart stativ/svart väv och vitt stativ/svart väv.

Något mer som är värt att nämna är även att Renoso stapelstol går, precis som det låter på namnet, att stapla vilket är perfekt för vinterförvaring eller att ha som en kompletterande matstol. Inred din balkong, uteplats, trädgård eller uterum tillsammans med Renoso positionsstol och komplettera därefter med Renoso stapelstol.