Rosita – klassisk soffgrupp i konstrotting

Rosita är en klassisk serie i konstrotting från Brafab. Generös sittkomfort och mjuka former är vad som utmärker dessa trevliga utemöbler. Valmöjligheterna är många och gör serien väldigt flexibel och anpassningsbar. Mjuka och sköna dynor i både rygg och sits gör Rosita till ett självklart val för den som vill ha en extra mysig och bekväm soffgrupp att krypa upp i. De mjuka linjerna och formerna är också en utmärkt anledning till att välja denna trevliga serie.

 

Generös soffgrupp med extra sittkomfort

Serien består utav en byggbar soffa med hörndel, mittdel och 2-sitsavslut, 3-sitssoffa, fåtölj, positionsstol, fotpall och två olika soffbord med varierande storlek samt ett mindre sidobord. Detta gör att man kan anpassa serien efter sina egna villkor och möjligheter. Bygg soffan som ni själva önskar eller välj den fasta 3-sitssoffan som ett smidigt alternativ. Matcha sedan soffan med fåtöljer och fotpallar samt ett av seriens soffbord som passar till. Borden finns i storlekarna 150x80 eller 80x80. Om man önskar extra avlastningsyta finns seriens sidobord (50x50) som ett passande komplement.

 

Rosita kommer i två olika färguppsättningar, välj mellan grått och beige beroende på vad som faller er i smaken. Serien görs lätt personlig med snygga prydnadskuddar och plädar eller andra inredningsdetaljer.

 

Hållbara och underhållsfria utemöbler för er uteplats, trädgård eller uterum

Serien är gjord i konstrotting som är ett underhållsfritt och tacksamt material för utemöbler. Det är enkelt och smidigt att hålla efter och kräver inte speciellt mycket omtanke till skillnad från mer känsliga naturmaterial. Dynorna i serien är sydda i kvalitativt olefintyg som lämpar sig utmärkt för utomhusbruk. Tyget är vattenavvisande och bleks långsammare i solen, vilket gör att tyget lämpar sig väl för utemöbler.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler med ett passande möbelskydd. Detta för att förlänga livslängden på möblerna samt för egen bekvämlighet.