Sandkorn – klassiska utemöbler i avslappnad stil

andkorn är en klassisk serie som hämtar inspiration från New Englands avslappnade atmosfär. Denna varma och inbjudande soffgrupp i konstrotting passar utmärkt både i trädgården, på uteplatsen eller på altanen. Med sina raka och klassiska linjer bjuder soffgruppen in till härliga sommardagar i solen eller svala kvällar när solens värme har lagt sig. Kryp upp i soffan med en spännande bok och ta dagen som den kommer.

 

En soffgrupp med valmöjligheter

I serien Sandkorn ingår en 2,5-sitssoffa, en fåtölj och en loungefåtölj. Dessa utemöbler har en behaglig komfort med snygga och generösa dynor som försäkrar att man kommer att tillbringa många härliga stunder i denna soffgrupp. 2,5-sitssoffan är ett perfekt mellanting där 2-sitssoffan är för liten, men 3-sitssoffan blir för stor. Välj mellan den klassisk fåtölj med armstöd eller loungefåtöljen utan armstöd beroende på vad som passar in hos just er och er uteplats eller trädgård. Soffgruppen har dynor i olefintyg med fokus på komforten där man inte har tummat på kvalitén. Här ska man kunna sitta länge och bekvämt under de varma sommardagarna och härliga svala sommarkvällarna i trevligt sällskap.

 

Sandkorn kombineras med fördel med ett trevligt soffbord från Brafab, t.ex. ett sidobord eller soffbord ur serien Varm, eller varför inte ett av varje?

 

Konstrotting, för underhållsfria utemöbler

Serien är gjord i konstrotting, vilket gör att soffgruppen har minimalt underhåll och är enkel att hålla efter. Konstrotting är även ett tåligt material, som därför gör sig lämpligt för utomhusbruk och utemöbler. Dynorna är sydda i olefintyg av bra kvalité som är vattenavvisande och bleks långsammare i solen. Detta gör tyget perfekt för utomhusmöbler.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler eller soffgrupp med ett passande möbelskydd.