Brafab Sonnac

Sonnac bänken från Brafab är den ultimata bänken för den som vill sitta bekvämt, som vill ha en plats att lasta av grejer på och som har ett öga för stilrenhet och inredning!
Populära filter Shopping Options

Typ av möbel

  1. Bänk 3 Artiklar
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 produkter

per sida
Minskande ordning
Brafab Sonnac

Sonnac bänk från Brafab

 

Om du är på jakt efter en underhållsfri, bekväm och stilren bänk att ha utomhus så har du kommit rätt. Sonnac bänken från Brafab är den ultimata bänken för den som vill sitta bekvämt, som vill ha en plats att lasta av grejer på och som har ett öga för stilrenhet och inredning! Sonnac bänk är tillverkad i aluminium, vilket gör den underhållsfri och perfekt för utomhusbruk.

 

Underhållsfria trädgårdsbänkar

 

Sonnac bänk kan du köpa i tre olika färger; grön, svart och roströd. Bänken, som har en välanvänd och perfekt längd på 124 cm, kan användas som ett komplement till middagsbordet när fler gäster är på besök, som en sittplats i trädgården där man kan dricka kvällskaffet eller som en inredningsdetalj bland växterna längs husväggen.

Komplettera med en avlång dyna eller runda sittdynor från Brafab för att få lite bättre komfort på din Sonnac bänk. Det finns mängder av dynor hos Brafab att välja mellan och med hjälp av en dyna så kan din Sonnac bänk kännas lite mer bekväm och se lite mer inbjudande ut.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: hultens@hultens.se. All rights reserved.