Vallmo – klassisk och bekväm kostrotting för det lilla utrymmet

Vallmo är en liten serie i tvistad konstrotting från Brafab. Serien passar det lite mindre utrymmet där man vill skapa en avslappnad och mysig atmosfär. Klassiskt, men samtidigt bekvämt och inbjudande. Med Vallmo skapar man lätt och enkelt en trevlig del för avkoppling och ro på sin balkong eller uteplats. Här tar man gärna en trevlig fika i gott sällskap eller slappnar av med en intressant bok.

 

Fåtöljer med generös sittkomfort

Serien utgörs av ett färdigt fåtöljset där två fåtöljer ingår tillsammans med ett runt sidobord, men även positionsfåtölj, ett runt sidobord och fotpall. Detta gör att man enkelt att välja hur man vill ha det, ett färdigt set eller att man själv sätter ihop det som man önskar. Man kan även välja att komplettera setet med fotpall. Tjocka och generösa dynor bidrar till seriens utmärkta sittkomfort.

 

Serien kommer i färgen rustik på konstrottingen med beigefärgade dynor.

 

Underhållsfria utemöbler – smidigt och enkelt

Konstrotting är ett tacksamt och tåligt material som lämpar sig väl till utemöbler. Tack vare sitt minimala underhåll är det ett populärt och välanvänt material. Till skillnad från naturmaterial, som kräver lite mer omsorg, kräver konstrottingen enbart lite tvätt vid behov. Dynorna är sydda i kvalitativt olefintyg som lämpar sig väl för utomhusbruk. Det är vattenavvisande och bleks långsamt i solen. Detta är givetvis en stor fördel för möbler som står ute i solen en stor del av året.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina möbler från väder och vind med ett passande möbelskydd. Detta förlänger livet på era utemöbler samtidigt som man undviker onödigt smuts och onödigt underhåll.