Vevi serien från Brafab

 

Vevi är en populär och minimalistisk serie av utemöbler från Brafab. En elegant och komplett serie med både matgrupp och loungegrupp, som finns i teak och aluminium. Serien står för elegant och stilren design utan att göra avkall på bekvämlighet och komfort som passar i de flesta miljöer. För ett mjukare intryck passar teak utmärkt och för en lite tuffare stil gör sig aluminium perfekt oavsett vilken trädgård, uteplats eller altan man har. Det är inte svårt att förstå varför serien har blivit väldigt populär!

 

Vackra utemöbler i tåliga material

 

Serien består av loungegrupp; fåtölj, fotpall och soffbord och matgrupp; karmstolar, matbord och bänk samt en solsäng i teak. Serien får nu en välkommen utökning med loungegruppen i aluminium. Med sin vackra, men enkla design är Vevi en serie som faller de flesta i smaken. Perfekt för den moderna utemiljön där man vill göra ett statement med sina stilrena utemöbler. För en helt fulländad upplevelse rekommenderar vi att matgrupp och loungegrupp kombineras tillsammans för att knyta ihop helheten.

 

Elegant matgrupp för utomhusbruk

 

Teak är ett vackert och tåligt träslag som passar utmärkt till utemöbler. Med rätt skötsel och omvårdnad får man möbler att njuta av i flera år framåt.

För den som vill ha en enkel och smidig matgrupp eller loungegrupp med minimalt underhåll passar aluminium perfekt. Smuts tvättas enkelt och snabbt bort med vatten och lite såpa.

Vi rekommenderar alltid att skydda möblerna med ett passande möbelskydd oavsett vilket material man väljer.