Zalongo – moderna och eleganta utemöbler för den designmedvetne

Zalongo är en elegant och stilren serie utemöbler från Brafab. Serien är ett snyggt resultat av modern och genomtänkt design i kombination med vackra och hållbara materialval. Zalongo är serien för er som vill skapa en designmedveten, men samtidigt hemtrevlig utemiljö. Välj mellan soffgrupp eller matgrupp eller varför inte båda för att skapa en uteplats med en genomgående design och känsla. De raka och moderna linjerna i aluminium i kombination med detaljer i naturnära teak ger hela serien den perfekta balansen mellan varmt och kallt. Generösa dynor gör att man givetvis inte heller behöver kompromissa med komforten. Både matgruppen och soffgruppen gör att man sitter bekvämt under längre tid och kan njuta av sommarens härliga dagar och kvällar till fullo. Perfekt för att bjuda in vänner till en trevlig sommarmiddag eller en mysig fika med familjen i seriens soffgrupp. Vilket man än väljer är Zalongo det perfekta valet.

 

Soffgrupp och matgrupp för en stilfull uteplats

I serien ingår en soffgrupp som består utav en 3-sitssoffa, en fåtölj och ett soffbord (60x150) samt en matgrupp med en karmstol och ett matbord (100x200). Till detta har även serien två kompletterande delar, en ljuslykta och en serveringsvagn. Dessa två element kombineras enkelt ihop med både seriens matgrupp och soffgrupp.

 

Soffan och fåtöljerna har en kombinerad stomme av grå aluminium och obehandlad teak, medan soffborden och de kompletterande delarna har en stomme i grå aluminium och detaljer samt ovansida i obehandlad teak. Dynorna är alltid generösa och sydda i grått olefintyg.

 

Tack vare sina vackra teakdetaljer drar serien mot en mer naturnära och naturtrogen stil och kombineras fint ihop med andra naturmaterial och mer jordnära färger när det kommer till styling och dekoration. Välj själv bland snygga prydnadskuddar, plädar och dekorationer. Seriens aluminiumstomme bidrar till ett mer modernt och stilrent intryck som ger serien en snygg och fräsch inramning.

 

Vacker teak i kombination med underhållsfri aluminium

Aluminium och teak är två hållbara och slitstarkt material som lämpar sig utmärkt till utemöbler och utomhusbruk. Teak är ett träslag som inte bara är vackert utan även tåligt över tid, men kräver lite mer omsorg än till exempel aluminium. Regelbunden skötsel är att rekommendera för att säkerställa att man kan njuta av sina teakmöbler under en lång tid framöver. Inoljning med en kvalitativ teakolja är också att rekommendera för att förlänga träets livslängd och fräschhet. Däremot är aluminium så nära underhållsfritt som man kan komma när det gäller materialval. Rengör enkelt med en fuktig trasa och lite såpa eller annat milt rengöringsmedel vid behov.

 

Dynorna är sydda i högkvalitativt olefintyg som är ett genomfärgat tyg. Detta gör att det bleks långsammare i solen jämfört med många andra tyger, vilket givetvis gör det väldigt lämpligt för utemöbler. Skummet som är används till denna serie är av hög densitet, vilket gör att dynan håller formen längre.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med hjälp av ett passande möbelskydd. Användningen av ett möbelskydd förlänger livslängden och minskar slitaget på era utemöbler.