Stockamöllan

Lobby däckstol teak

7 525 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Komplettera med

Specifikationer

Färg Brun
Material Teak
Bredd 60 cm
Höjd 95 cm
Lev.art nummer 100-70

Specifikationer

Färg Brun
Material Teak
Bredd 60 cm
Höjd 95 cm
Lev.art nummer 100-70

Beskrivning

Redan 1924 levererades den första däckstolen från Stockamöllan till den amerikanska-lyxkryssaren "Gripsholm". Stolen vidareutvecklades 1949 och bland annat utrustades den med en rygg som kunde ställas i 5 olika positioner. Däckstolen fick då namnet Lobby. 

Sedan dess har namnet Lobby och däckstolen levt kvar och förgyller många svenska trädgårdar med sitt tidlösa usteende och högkvalitativa material.

Lobby däckstol fick utmärkelsen "klassiker" redan år 1960. 

Observera att endast Lobby däckstolsdyna passar till däckstolen.

Recensioner

Varumärke

Stockamöllan - en tidlös klassiker

Stockamöllan är främst kända för deras populära däckstol Lobby. Stockmöllans första däckstol introducerades för första gången på den svenska marknaden under 1920-talet. Stockamöllan hade då köpt världspatent på däckstolen från USA. 1924 stod en färdig produkt som var redo för den svenska marknaden. Samma år köpte Svenska Amerika linjens lyxkryssningsfartyg "Gripsholm" däckstolen till deras soldäck.  

År 1949 modifierades stolen till att bli ställbar i 5 olika positioner. Den fick då namnet Lobby som 1960 blev utnämnd till "klassiker".

Däckstolar av hög kvalité

I vårt stora sortiment av däckstolar finner du bland annat Lobby och Muskö från Stockamöllan. En däckstol är ett perfekt val när du vill ha en skön utemöbel att koppla av i hemma i trädgården. Komplettera gärna din däckstol med några av våra hogkvalitativa däckstolsdynor i dralon och sunbrella. 

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 6 772,50 kr