• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • Fraktfritt 5000:-
Lobby däckstol teak Stockamöllan
Lobby däckstol teak Stockamöllan Lobby däckstol teak Stockamöllan Lobby däckstol teak Stockamöllan Lobby däckstol teak Stockamöllan Lobby däckstol teak Stockamöllan

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Lobby däckstol teak Stockamöllan

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
B060100
6 990 kr
Artikelnr
B060100

Redan 1924 levererades den första däckstolen från Stockamöllan till den amerikanska-lyxkryssaren "Gripsholm". Stolen vidareutvecklades 1949 och bland annat utrustades den med en rygg som kunde ställas i 5 olika positioner. Däckstolen fick då namnet Lobby. 

Sedan dess har namnet Lobby och däckstolen levt kvar och förgyller många svenska trädgårdar med sitt tidlösa usteende och högkvalitativa material.

Lobby däckstol fick utmärkelsen "klassiker" redan år 1960. 

Lev.art nr 100-70
Varumärken Stockamollan
Typ Däckstol
Färg Teak
Material Teak
Material information teak
Bredd (cm) 60
Djup (cm) 160
Höjd (cm) 95
Vikt (kg) 10

Tidlös däckstol i teak från Stockamöllan.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om stockamollan