Mackmyra Rökspån

206 kr 229 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
206 kr 229 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

EAN 7350029667016
Finns i vår utställning Nej
Bredd 30 cm
Längd 50 cm

Beskrivning

Elevera din grillning med Mackmyra rökspån: smaken av äkta svensk karaktär

Välkommen till en smakupplevelse utöver det vanliga. Mackmyra Rökspån för grillning tar ditt grillande till nya höjder genom att införliva den autentiska svenska karaktären i varje tugga. Precis som det berömda svenska whiskydestilleriet Mackmyra har förfinat sina drycker, har de nu även lyckats skapa ett rökspån som förhöjer din matlagning till gastronomiska höjdpunkter.

Det svenska arvet av kvalitet

Mackmyra är synonymt med kvalitet och nytänkande, och deras rökspån är inget undantag. Framställda med samma hängivenhet och noggrannhet som deras prisbelönta whisky, bär Mackmyra rökspån på sig ett arv av svenskt kunnande och yrkesskicklighet. Varje spån är noga utvald och behandlad för att säkerställa en konsekvent och autentisk röksmak i varje måltid du grillar.

En unik smakresa

Mackmyra Rökspån är mer än bara ett tillbehör till grillen – det är en biljett till en smakresa genom Sveriges natursköna landskap. Varje spån fångar den naturliga skogsdoften och den subtila rökigheten som är så karakteristisk för de svenska skogarna. Oavsett om du griller kött, fisk eller grönsaker, kommer Mackmyra rökspån att addera en unik dimension till dina rätter och ge dem en distinkt, nordisk touch.

Skapad för mästerkocken i dig

Med Mackmyra rökspån är du mer än en grillmästare – du blir en kreativ kock som förvandlar råvaror till kulinariska konstverk. Just som en whiskykreation tar tid att utvecklas, kommer din grillning att bli en gedigen process av smaksättning och förfining. Med en handfull rökspån kan du kontrollera graden av rökighet och skapa en mångfald av smaknyanser som passar din personliga preferens.

Släpp loss din inre grillkonstnär

Mackmyra rökspån är din inbjudan att släppa lös din inre grillkonstnär och utforska nya smaklandskap. Genom att använda dessa rökspån tar du del av den genuina svenska karaktären och skapar minnen kring grillen som kommer vara lika oförglömliga som de vyer som inspirerade till smakerna.

Så låt Mackmyra Rökspån vara din följeslagare på din smakresa och låt svensk grilltradition blanda sig med modern matlagning på din grill. Upplev Sverige på tallriken och ta din grillning till en ny dimension.

Recept

Mackmyrafatsgrillad (och lättrökt) biff
Skivad ryggbiff
Mackmyras grillspån, ca 4 dl som fuktas innan


Marinad:
½ dl Mackmyra Whisky
½ dl olja (t ex rapsolja)
Salt och pepper


Lägg gärna biffen i marinad dagen innan du ska grilla, den bör åtminstone ligga några timmar för att den ska ta åt sig smak.

Tänd grillen och låt kolen få en jämn och fin glöd. Strö de fuktiga ekspånen jämt över glöden. Lägg biffarna på gallret och lägg sedan på locket. Se till att ha ventilerna på undersidan och översidan öppna för att få drag. Eftersom temperaturen sänks behöver du grilla biffarna något längre än vanligt, använd gärna en termometer för att få köttet lagat tillräckligt för din smak.

Det går förstås utmärkt att grilla annat kött, eller fisk, med Mackmyras grillspån.

 

Vikt: 670g

 

Recensioner

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 206,10 kr

Specifikationer

EAN 7350029667016
Finns i vår utställning Nej
Bredd 30 cm
Längd 50 cm