Beskrivning

Maison bordslampa är batteridriven och uppladdningsbar, vilket ger dig friheten att enkelt flytta den runt i trädgården eller på uteplatsen efter behov. Njut av Maison bordslampas sällskap vid balkongbordet, loungesetet eller trädgårdsbordet och förläng dina kvällar med dess vackra och stämningsfulla sken, varje dag, året runt!

Med en höjd på 34,5 cm och en bredd på 15 cm blir Maison bordslampa en förtjusande blickfångare. Den integrerade 3W LED-ljuskällan ger en behaglig och effektiv belysning. Lampan laddas enkelt på 6-7 timmar och ger sedan 7-8 timmars fullt ljus. Anpassa ljusstyrkan efter dina önskemål med den inbyggda trestegs-dimmern som aktiveras med en knapptryckning på lampfoten.

Maison bordslampa är lika kapabel att förgylla ditt inomhusutrymme som att ge ditt utomhus en extra touch av atmosfär. Den är IP-44 klassad, vilket innebär att den är vattentät och tål utomhusmiljö året runt. Lampan är en kombination av enkelhet och elegans och erbjuder den perfekta belysningen för alla dina ögonblick, både inomhus och utomhus. Laddkabeln (USB typ C) ingår för din bekvämlighet, medan laddaren ej inkluderas

Varumärke

Upptäck By Rydéns: En Strålande Värld av Belysning

Välkommen till en värld av lysande elegans och innovativ design – välkommen till By Rydéns från Gnosjö. Med en passion för belysning och en djup rot i den svenska designtraditionen, erbjuder By Rydéns enastående ljuslösningar som omvandlar ditt hem till en oas av skönhet och funktion. Varje produkt är inte bara en lampa, utan en konstnärlig skapelse som skapar en atmosfär och sprider en känsla av välkomnande värme.

Skapande och Design

Vid hjärtat av By Rydéns ligger en övertygelse om att belysning är mer än bara funktion – det är en konstform som har förmågan att förvandla rum och skapa stämningar. Genom att förena skandinavisk minimalism med kreativt mod, ger By Rydéns liv åt belysningslösningar som inte bara lyser upp ditt hem, utan också tillför en dos av personlighet. Varje lampa är en tankeväckande skapelse, oavsett om det är den futuristiska taklampan som blir en konversationsstartare i vardagsrummet eller den eleganta bordslampan som ger en subtil touch till ditt arbetsutrymme.

Innovation och Kvalitet

By Rydéns fortsätter att vara en pionjär inom belysningsvärlden genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknologi. Varje produkt är resultatet av noggrant arbete, från koncept och design till tillverkning och kvalitetskontroll. Denna hängivenhet till överlägsen kvalitet återspeglas inte bara i de visuella estetiken utan även i prestanda och hållbarhet. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar By Rydéns efter att skapa belysningslösningar som inte bara är vackra utan också miljömedvetna.

Mångsidighet och Anpassning

Oavsett om du inreder ditt hem i modern minimalism, vintage charm eller eklektisk elegans, har By Rydéns det perfekta ljuset för dig. Deras breda utbud av belysningsalternativ, inklusive taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, erbjuder dig oändliga möjligheter att anpassa och skapa den idealiska atmosfären i varje rum. Välj mellan olika färger, material och former för att skapa en enhetlig inredning eller ett spännande kontrastspel.

Slutsats

By Rydéns är inte bara ett varumärke – det är en livsstil. En livsstil som fyller ditt hem med skönhet, skapar stämningar och ger ett uttryck för din personliga stil. Med en hängivenhet till kvalitet, design och innovation har By Rydéns blivit en förebild inom belysningsbranschen. Så ta steget in i en strålande värld av belysning och låt By Rydéns föra ljuset till ditt liv.

Utforska vårt sortiment av By Rydéns belysning och låt ditt hem lysa upp med stil och elegans.

Egenskaper

EAN 7391741010094
Färg Svart
Leverantörens Artikelnummer 4002650-4007
Produkttyp Utomhuslampa
Diameter 15
Höjd 34,5