Komplettera med

Specifikationer

Material Konstrotting; Aluminium
Bredd 55 cm
Djup 64 cm
Höjd 91 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 45 cm
Lev.art nummer SD-E103-AT

Specifikationer

Material Konstrotting; Aluminium
Bredd 55 cm
Djup 64 cm
Höjd 91 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 45 cm
Lev.art nummer SD-E103-AT

Beskrivning

Margret är en karmstol i dansk design från Sika Design. Stolen har ett högt, brett ryggstöd och armstöd och är en extremt bekväm stol som inbjuder till långa timmars avkoppling. Margret är stapelbar, kräver inget underhåll och är lätt att rengöra. Stolen har en stomme i aluminium som även är klädd i konstrotting. En del av dessa varianter är gjorda för att se ut som naturlig rotting men är alltså tillverkade i underhållsfria material och därmed stå utomhus.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 4 009,50 kr