Beskrivning

Håll dig sval under skuggan av detta runda Messina-parasoll från Skagerak och njut av ditt utomhusutrymme till fullo. Byggd av hållbara material och med en klassisk design, kommer Messina att skydda dig från solen och guida dig bekvämt genom varma sommardagar i många år framöver. Tyget är mycket slitstarkt och teflonbehandlat, vilket gör det vatten- och smutsavvisande. Ett system med dubbla remskivor gör det enkelt för alla att fälla ihop parasollet. UV-skydd: UPF50+, vilket är den maximala solskyddsklassificeringen som kan uppnås för tyger.

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Egenskaper

EAN 5706420108795
Leverantörens Artikelnummer 1910138
Produkttyp Parasoll
Bredd 251
Höjd 17
Längd 17