Stockamöllan

Muskö loungestol teak

Mer info

Beskrivning

Muskö är en romantisk loungestol som snyggt inreder din uteplats. Denna klassiska och högkvalitativa stolen är en perfekt avkopplingsstol för dina semesterdagar när du bara vill ta det lungt och njuta att utelivet. Muskö är tillverkad i teak av högkvalitet och du kan se fram emot att ha användning av den i flera år framöver.

Varumärke

Stockamöllan - en tidlös klassiker

Stockamöllan är främst kända för deras populära däckstol Lobby. Stockmöllans första däckstol introducerades för första gången på den svenska marknaden under 1920-talet. Stockamöllan hade då köpt världspatent på däckstolen från USA. 1924 stod en färdig produkt som var redo för den svenska marknaden. Samma år köpte Svenska Amerika linjens lyxkryssningsfartyg "Gripsholm" däckstolen till deras soldäck.  

År 1949 modifierades stolen till att bli ställbar i 5 olika positioner. Den fick då namnet Lobby som 1960 blev utnämnd till "klassiker".

Däckstolar av hög kvalité

I vårt stora sortiment av däckstolar finner du bland annat Lobby och Muskö från Stockamöllan. En däckstol är ett perfekt val när du vill ha en skön utemöbel att koppla av i hemma i trädgården. Komplettera gärna din däckstol med några av våra hogkvalitativa däckstolsdynor i dralon och sunbrella. 

Egenskaper

Färg Brun; Teak
Leverantörens Artikelnummer 600-4
Produkttyp Däckstol
Material Teak
Bredd 65
Höjd 120