• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • Fraktfritt 7000:-
Muskö loungestol i teak från Stockmöllan
Muskö loungestol i teak från Stockmöllan Muskö loungestol teak Stockamöllan Muskö loungestol teak Stockamöllan Muskö loungestol teak Stockamöllan Muskö loungestol teak Stockamöllan Muskö loungestol teak Stockamöllan

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Muskö loungestol teak Stockamöllan

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
B060101
4 295 kr
Artikelnr
B060101

Muskö är en romantisk loungestol som snyggt inreder din uteplats. Denna klassiska och högkvalitativa stolen är en perfekt avkopplingsstol för dina semesterdagar när du bara vill ta det lungt och njuta att utelivet. Muskö är tillverkad i teak av högkvalitet och du kan se fram emot att ha användning av den i flera år framöver.

Lev.art nr 600-4
Varumärken Stockamollan
Typ Däckstol
Färg Teak
Material Teak
Material information teak
Bredd (cm) 65
Djup (cm) 75
Höjd (cm) 120
Vikt (kg) 10

Loungestol i teak från Stockammöllan.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om stockamollan