Specifikationer

Märke Fatboy
Bredd 0 cm
Längd Ø 37,5 cm
Diameter 37,5 cm
Höjd 8,2 cm
Lev.art nummer 105884

Beskrivning

Oloha lampa från Fatboy. Du väljer själv om du vill hänga upp lampan eller placera den på ett bord eller liknande. Oloha har en uppladdningsbar magnetisk lampa. Lampan laddas med USB kabel.

Recensioner

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 899,00 kr

Specifikationer

Märke Fatboy
Bredd 0 cm
Längd Ø 37,5 cm
Diameter 37,5 cm
Höjd 8,2 cm
Lev.art nummer 105884