Specifikationer

Märke Nardi
Designer Raffaello Galiotto
Färg Vit
Material Plast; Textilene
Bredd 69 cm
Längd 170 / 194.5 cm
Höjd 91 cm
Sitthöjd 38 cm
Lev.art nummer 404170010818F

Beskrivning

Recensioner

Varumärke

Välkommen till en värld av elegans och komfort – välkommen till Nardi. Vi är stolta återförsäljare av detta italienska mästarvarumärke som förkroppsligar skönhet, innovation och överlägsen kvalitet. Nardi har i över ett halvt sekel varit en föregångare inom design och tillverkning av exklusiva utemöbler och tillbehör som förvandlar ditt uterum till en oas av stil och avkoppling.

Nardi är inte bara ett varumärke, det är en livsstil. Varje möbel är skapad med omsorg och passion av hantverkare som förstår konstens och designens subtiliteter. Varje detalj är genomtänkt för att ge dig en upplevelse av lyx och bekvämlighet. Nardis möbler är mer än bara funktionella – de är konstverk som ger en känsla av sofistikering till varje utomhusmiljö.

Materialet är av högsta kvalitet och tål både väder och tid. Nardi använder avancerade tekniker och innovativa material för att skapa möbler som är hållbara och lättskötta utan att kompromissa med stil och elegans. Det är en investering i både skönhet och långsiktig glädje.

Nardi förstår att varje utrymme är unikt, och därför erbjuder de ett brett sortiment av möbler i olika stilar och färger. Oavsett om du drömmer om en avslappnad loungemiljö på din terrass eller en elegant middagsplats i trädgården, har Nardi det perfekta alternativet för dig.

Så låt Nardi bli förlängningen av din personliga stil och skapa utomhusmiljöer där minnen skapas och vänskapar fördjupas. Utforska vår kollektion och upptäck varför Nardi är synonymt med lyx och kvalitet. För oss är det mer än bara möbler – det är en livsstil som du förtjänar.

Välkommen till Nardi, där varje ögonblick utomhus blir en upplevelse av ren glädje och stil.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 780,00 kr

Specifikationer

Märke Nardi
Designer Raffaello Galiotto
Färg Vit
Material Plast; Textilene
Bredd 69 cm
Längd 170 / 194.5 cm
Höjd 91 cm
Sitthöjd 38 cm
Lev.art nummer 404170010818F