Specifikationer

Märke Houe
Designer Henrik Pedersen
Färg Vit; Taupe; Brun
Material Stål
Bredd 113 cm
Längd 56 cm
Djup 56 cm
Höjd 89 cm
Sitthöjd 46 cm
Lev.art nummer 12804-0308

Beskrivning

Paon är en serie av utemöbler i en lätt skandinavisk design. Kollektionen består utav matstol, loungestol, gungstol, bänk och en barstol. Stommen är tillverkad av pulverlackerat stål - vilket gör att den håller utmärkt för utomhusbruk. Sits av vackert bambooträ.

  • Serie i pulverlackerat stål
  • Lameller av bambooträ
  • Finns i flera färger

Har visar vi Paon bänk / soffa i vit / taupe.

Recensioner

Varumärke

Möbler i dansk design från Houe

Houe - ett danskt designhus. Företaget tillverkar prisvärda utemöbler och innemöbler i dansk design med en passion för prisvärd lyx. I Houes sortiment ingår både utemöbler och inomhusmöbler som alltid uppfyller företagets höga krav när det gäller design, pris och kvalitet. Möbler från Houe finns i ett stort urval färger och storlekar så att du enkelt kan inreda din uteplats på ditt vis. 

 

Stort urval av trädgårdsmöbler

Houe erbjuder ett stort sortiment av trädgårdsmöbler i aluminium, plast och bambu. Stora matbord, balkongmöbler, sköna gungstolar, sidobord och stapelstolar är några av de många utemöblerna som återfinns i Houes stora sortiment. En unik produkt för Houe är deras stolar med ergonomiska plastlameller i olika färger som sviktar något och därmed anpassar sig efter din kropp för maximal komfort. Du kan dessutom byta ut lamellerna om du någon gång vill byta färg på din stol, gungstol, solstol eller positionsstol från Houe. 

 

Designade utemöbler hos Hulténs

På Hulténs brinner vi för design och snygg inredning. Vi har ett noga utvalt sortiment av utemöbler och arbetar bara med varumärken som håller en hög kvalité på trådgårdsmöbler. I vårt sortiment kan du hitta allt för ditt hem, uteplats och uterum. Köp dina utemöbler hos Hulténs. 

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 6 201,00 kr

Specifikationer

Märke Houe
Designer Henrik Pedersen
Färg Vit; Taupe; Brun
Material Stål
Bredd 113 cm
Längd 56 cm
Djup 56 cm
Höjd 89 cm
Sitthöjd 46 cm
Lev.art nummer 12804-0308