• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Plank soffa i teak Skagerak
Plank soffa i teak Skagerak Plank soffa i teak 144 cm Skagerak Plank soffa i teak 144 cm Skagerak Plank soffa i teak 144 cm Skagerak Plank soffa i teak 144 cm Skagerak

Leverans 7-14 arbetsdagar

Plank soffa i teak 144 cm Skagerak

Leverans 7-14 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
SK1350600
12 295 kr
Artikelnr
SK1350600

Plank är en ljus, luftig och lekfull trädgårdssoffa i teak från danska Skagerak. Vertikala plankor bildar ryggstödet och tillsammans med bakbenen på bänken markerar de ett öppet, visuellt utrymme bakom sig. På toppen löper två horisontella plankor där du kan placera allt från koppar och tallrikar till små krukor eller ljus som lyser upp på natten. 

 • Soffa i obehandlad teak
 • Ljus och luftig design
 • Avställningsyta på toppen 
Leverantörens artikelnummer 1350600
Varumärke Skagerak
Typ Soffa
Färg Teak
Vikt (kg) 45
Material Teak
Bredd (cm) 144
Djup (cm) 70
Sitthöjd (cm) 45
Höjd (cm) 77

Plank soffa / bänk i teak designad av Aurelien Barbry för Skagerak.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.