• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Regatta lounge soffa i teak från Skagerak
Regatta lounge soffa i teak från Skagerak Regatta lounge soffa teak Skagerak Regatta lounge soffa teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Regatta lounge soffa teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
E99603
16 295 kr
Artikelnr
E99603

2-sits soffa Regatta i obehandlad teak från Skagerak.

 

 

Design: Hans Thyge & Co.

 

Bredd: 133 cm

Djup: 72 cm

Höjd: 73,5 cm

Leverantörens artikelnummer S1508650
Varumärke Skagerak
Typ Soffa
Färg Teak
Material Teak
Bredd (cm) 133
Djup (cm) 72
Höjd (cm) 74

Soffa 133cm i teak.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.