• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Sense soffa i rotting från Cane-Line
Sense soffa i rotting från Cane-Line Sense rottingsoffa svart Cane-Line Sense rottingsoffa svart Cane-Line Sense rottingsoffa svart Cane-Line Sense rottingsoffa svart Cane-Line Sense rottingsoffa svart Cane-Line Sense rottingsoffa svart Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Sense rottingsoffa svart Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
CA7543RS
14 000 kr
Artikelnr
CA7543RS

Dess luftiga design och nästan genomskinliga rygg gör Sense unik och vacker att titta på från alla håll. Den multifunktionella Sense kan användas på många olika sätt. Det lösa ryggdynorna kan placeras i olika positioner - och plötsligt har Sense förvandlats från en elegant soffa till en modern dagbädd. Sense kan även fungera som en extra säng när du har har vänner leler familjen över - följ bara dina sinnen och njut av denna eleganta soffa precis som du själv vill ha den.

  • Inomhussoffa tillverkad i rotting
  • Tillverkad för hand 
  • Inslag av teak i benen

Här visar vi Sense rottingsoffa i svart från Cane-Line.

Leverantörens artikelnummer 7543RS
Varumärke Cane-Line
Typ Soffa
Färg Svart

Sense soffa i svartbetsad rotting från Cane-Line.

Läs mer »

Om cane-line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.