Sika Design

Bella Pall Rotting Antik Sika Design

1 975 kr
Mer info
Åter på leverantörens lager vecka: 2

Beskrivning

Rottingpall Bella i antikbetsad rotting från Sika Design.

Denna pall är tillverkad av äkta rotting och bör användas inomhus eller i ett uterum.

 

MÅTT

Bredd: 34 cm

Djup: 34 cm

Höjd: 45 cm

Sitthöjd: 45 cm

 

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Egenskaper

EAN 5705540087195
Färg Brun
Leverantörens Artikelnummer 1008A
Produkttyp Pall
Bredd 34
Höjd 45
Längd 34