Komplettera med

Specifikationer

Designer Viggo Boesen
Färg Natur
Material Konstrotting
Bredd 79 cm
Längd 92 cm
Djup 92 cm
Höjd 68 cm
Sitthöjd 35 cm
Sittdjup 50 cm
Lev.art nummer VB-E22-NU

Specifikationer

Designer Viggo Boesen
Färg Natur
Material Konstrotting
Bredd 79 cm
Längd 92 cm
Djup 92 cm
Höjd 68 cm
Sitthöjd 35 cm
Sittdjup 50 cm
Lev.art nummer VB-E22-NU

Beskrivning

Fox relaxfåtölj i konstrotting och aluminium från Sika Design.

Den Iögonfallande relaxfåtöljen FOX, formgiven av Viggo Boesen redan 1936. Samma år vann Foxstolen priset för bästa design i Danmark. Sika Design har nu tagit upp produktionen av stolen igen efter många år.

 

Fox ingår i Sika Designs Exterior kollektion. Hela kollektionen är tillverkad i aluminium och konstrotting för att möblerna skall kunna flyttas ut under sommarhalvåret.

 

  • Design av Viggo Boesen
  • Tillverkad av underhållsfria material
  • Köp till dynor i olika tyger med Quickdry stoppning

 

MÅTT

Bredd: 79 cm

Djup: 89 cm

Höjd: 68 cm

Sitthöjd: 34 cm

 

I bild visar vi Fox fåtöljen i utförandet natur.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 8 995,50 kr