Komplettera med

Specifikationer

Färg Natur
Material Aluminium
Bredd 60 cm
Längd 60 cm
Djup 60 cm
Höjd 43 cm
Lev.art nummer SD-E426-NU

Specifikationer

Färg Natur
Material Aluminium
Bredd 60 cm
Längd 60 cm
Djup 60 cm
Höjd 43 cm
Lev.art nummer SD-E426-NU

Beskrivning

Caroline soffbord 60x60 cm i naturfärgad konstrotting från Sika Design.

Använd bordet som soffbord eller sidobord till Caroline gruppen. Bordet är tillverkat i konstrotting och aluminium med ambitionen att det ska se ut som äkta rotting.

 

  • Tåliga och underhållsfria material
  • Komplettera bordet med en glasskiva

 

MÅTT

Bredd: 60 cm

Djup: 60 cm

Höjd: 40 cm

 

I bild visar vi soffbordet i utförandet natur.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 4 810,50 kr