Sika Design

Simone Barstol konstrotting Vit

3 146 kr 3 495 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
3 146 kr 3 495 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Vit
Material Konstrotting
Bredd 54 cm
Djup 54 cm
Höjd 78 cm
Lev.art nummer 7184CPWH5

Beskrivning

Simone barstol är handvävd med ArtFibre, som är ett extremt slitstarkt och väderbeständigt material av polyeten. Barstolen tål därför kraftigt regn, frostväder, och solens UV-strålning – och stå utomhus året runt utan att kompromissa med design eller kvalitet. Simone barstol är underhållsfri och lätt att rengöra. Barstolen är dessutom stapelbar och därför lätt att förvara.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 3 495,00 kr

Specifikationer

Färg Vit
Material Konstrotting
Bredd 54 cm
Djup 54 cm
Höjd 78 cm
Lev.art nummer 7184CPWH5