Beskrivning

Fatboy Sjopper-Kees är din nya favorit shoppingväska. Praktiskt när du handlar, men också till stor hjälp i och runt huset. Du kan använda Sjopper-Kees som tidningsställ, växtkorg eller till och med som vinkyl. Den multifunktionella shoppern är gjord av lätt EVA, vilket gör den lätt att rengöra, vattentät och mycket robust. Den kan bära upp till 10 kg. Denna shoppingväska finns i olika färger och har en kapacitet på 14 liter.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Egenskaper

EAN 8719773025739
Färg Antracit
Leverantörens Artikelnummer 103545
Material Ingen vald
Bredd 17
Höjd 45
Längd 53