Skargaarden

Anholt Soffa Grå

44 000 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 5-10 arbetsdagar

Beskrivning

Anholt är en kollektion av loungemöbler från Skargaarden. Anholt är tillverkad av aluminium och dynor av sunbrella, vilket lämpar sig för utomhusbruk. Soffan, fåtöljen och soffbordet är moduler som lätt kan byggas ihop till en större soffa med sidobord. Dynorna ingår i priset.

  • Modulsoffserie från Skargaarden
  • Dynor av tålig Sunbrella
  • Design: Susanne Grönlund

Här visar vi Anholt loungesoffa från Skargaarden. Armstödshöjd: 60 cm. Armstöden är avtagbara.

Varumärke

Vackra utemöbler från Skargaarden

Skargaarden är ett svenskt utemöbelsföretag med sina rötter i Gävle. Med ett starkt fokus på skandinavisk designtradition med minimalism och funktion kombinerar Skargaarden skickligt en känsla av unik karaktär till alla sina möbler. Detta gör dem till ett omtyckt och uppskattat varumärke världen över.

Skargaardens förhoppning är att deras möbler ska ha en känsla av lätthet och karaktär som definieras av rent hantverk i produktion och materialval, men också detaljer i design och funktion. Smarta lösningar som upphöjer enkelheten till något sublimt.

Möbler med väl genomtänkt formspråk

Hos Skargaarden finner vi ett hållbarhetstänk som även vi delar. Utemöbler ska vara hållbara och kunna avnjutas under många år, vilket uppnås genom genomtänkt design och medvetna materialval. Skargaarden använder därför alltid lämpliga material för utomhusbruk, såsom teak, rostfritt stål, galvaniserat stål och aluminium. De lägger även stor vikt vid sina textiler där enbart tyger med hög färgbeständighet används.

Möblerna ska klara tidens tand och därför har just hållbarhet ett stort fokus för Skargaarden redan vid den första skissen, eller till och med vid första idén. Målet är en robust möbel som klarar av ogästvänligt väder och samtidigt kräver minimalt underhåll. Därför finns det, enligt Skargaarden, inte utrymme för några kompromisser eller genvägar. Att nå en specifik designvision och samtidigt skapa något som verkligen kommer att hålla är inte enkelt. Det kräver mycket arbete, men resultatet blir en produkt som är en långsiktig investering, snarare än ett enkelt köp.

Vi på Hulténs är glada över att kunna erbjuda Skargaardens stilrena utemöbler till våra kunder som en del av vårt sortiment. Deras utemöbler har länge varit en uppskattad del av vårt sortiment med många nöjda kunder.

Egenskaper

EAN 7,34015E+12
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer ANHS-DG
Produkttyp Soffa
Material Aluminium
Djup 84
Bredd 160
Höjd 69
Längd 160