Specifikationer

Märke Skinnwille
Färg Grå
Material Skinn/Läder
Bredd 40 cm
Lev.art nummer LA34027

Beskrivning

Stolsdyna i naturligt lockigt fårskinn från Australien. Curly Seat pad är vår mest populära sittdyna. Den ger extra komfort till din favoritstol Fårskinn är ett oöverträffat naturmaterial som värmer på vintern och svalkar på sommaren. Curly seat pad är färgade med den miljövänliga färgningsprocessen – ECO-TAN™ Skinnet blir då mycket mjukt och skonsamt för både barn och vuxna. Två fårskinn är aldrig lika. Det innebär att färdig produkt kan variera i utseende, när det gäller nyans, storlek och struktur. Passar även bra att placera i bilsätet för extra värme under årets kalla månader. Detta fårskinn är i utförande: Kolgrå/Silver

Recensioner

Varumärke

Skinnwille är ett svenskt familjeföretag som grundades av Geron Wilhemsson i Falköping 1922 när han startade sin första firma. Ryktet om de högkvalitativa produkterna spreds sig snabbt och i takt med att efterfrågan ökade utökades verksamheten med anställningar av flera skickliga yrkesmän för att bearbeta skinnen. 1934 expanderade verksamheten till Göteborg och Nora samtidigt som både importen och exporten tog fart. Idag köper Skinnwille in skinn från stora delar av världen och produkterna har utvecklats och förfinats.

Företaget drivs idag av tredje generationen med återförsäljare över hela världen och kärleken till materialet och hantverket är densamma nu som då. Det är många som undrar hur Skinnwille fick sitt namn. Detta är en sammanslagning av ordet ”Skinn” och namnet Wilhelmsson.

Fårskinn, getskinn och kohudar är naturliga material som använts av människor genom årtusenden. Fårskinnens unika egenskaper är svåra att hitta någon annanstans. De värmer på vintern och håller kyla på sommaren. Två skinn är aldrig lika, vilket gör varje skinn unikt i sin form och textur.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 373,50 kr

Specifikationer

Märke Skinnwille
Färg Grå
Material Skinn/Läder
Bredd 40 cm
Lev.art nummer LA34027