Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Valnöt
Bredd 100 cm
Längd 200-300 cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer SM39N

Beskrivning

Matbordet Skovby # 39 har en mycket karakteristisk design med en skulpturell V-formad bas med enkel förlängning av bordet.

Matbordets dynamiska utseende betonas av en odelad bordsskiva och samma patenterade förlängningssystem som i matbordet Skovby # 38; ett lätt tryck mot bordsskivan avslöjar det dolda förlängningsbladet, som enkelt sätts på plats i fortsättningen av matbordet.

Fördelen med denna bas är att du kan placera stolarna runt matbordet som du vill, utan att behöva tänka på matbordets ben.

Matbordet har plats för 14 personer när det är helt förlängt.

Detta Matbord är i utförande: Lackad Valnöt.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 25 469,10 kr

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Valnöt
Bredd 100 cm
Längd 200-300 cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer SM39N