Komplettera med

Specifikationer

Färg Brun
Material Ek
Bredd 204 cm
Djup 55 cm
Höjd 77 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 37,5 cm
Lev.art nummer 10317

Specifikationer

Färg Brun
Material Ek
Bredd 204 cm
Djup 55 cm
Höjd 77 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 37,5 cm
Lev.art nummer 10317

Beskrivning

Låt en utomhussoffa från Grythyttan stå längs med långsidan på ditt matmöblemang eller ställ soffan i trädgården för sig själv som en vacker detalj. Möjligheterna är många med vackra Soffa 5 från Grythyttan Stålmöbler.

Soffa 5 bjuder på en klassisk, formsäker parkbänkskänsla.

 

- Välj vilket utförande som passar bäst i din trädgård!

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 11 160,00 kr