Artwood

Springs Matbord 96x240cm

32 657 kr 36 285 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
32 657 kr 36 285 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Brun
Material Ek
Lev.art nummer 04-85901

Beskrivning

Det unika matbordet Springs från Artwood i färgen Silverstone är ett perfekt val för att införa en modern och tidlös atmosfär i ditt hem. Med sina robusta ben ger det inte bara stabilitet och styrka utan också en känsla av pålitlighet och hållbarhet.

Matbordet är tillverkat av massiv rustik ek, vilket inte bara förstärker dess hållbarhet utan också lägger till en naturlig och rustik charm. Den färgade oljan och vaxbehandlingen ger bordet en vacker Silverstone-nyans, vilket skapar en elegant och samtida estetik.

Den rustika ytan på matbordet Springs ger en charmig atmosfär till ditt matrum och blir en central del av ditt heminredning. Oavsett om det används för vardagliga måltider eller speciella tillfällen, kommer Springs-matbordet att vara en imponerande och funktionell möbel som bidrar till en trevlig och inbjudande känsla i ditt hem.

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 36 285,00 kr

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Brun
Material Ek
Lev.art nummer 04-85901