by Rydéns

Stanley bord/golvlampa Svart

2 995 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 5-10 arbetsdagar

Beskrivning

Stanley bordslampa kombinerar estetik och funktion på enastående sätt. Lampans fot är tillverkad av obehandlad marmor i en större storlek än dess föregångare Dixton, vilket ger extra stabilitet och tålighet. Därmed kan Stanley bordslampa stå emot vind och olika väderförhållanden med lätthet. Lampskärmen är tillverkad av UV-beständig PC-akryl och hålls uppe av en rak, matt svart metallram. Resultatet är en modern och kreativ design som verkligen sticker ut. Om du redan har andra utomhusbelysningar från By Rydéns kommer Stanley bordslampa att smälta in perfekt med övriga serier. Denna utomhuslampa är utvecklad för att vara hållbar på lång sikt och kommer att förgylla dina kvällar och nätter med sitt mjuka, behagliga ljus, oavsett säsong. Placera din Stanley bordslampa på balkongen, trädgårdsbordet eller varför inte på sidobordet på terrassen? Med den generösa 5 meter långa kabeln, som självklart är anpassad för utomhusbruk, finns det otaliga möjligheter att placera lampan för att uppnå den bästa effekten. Med Stanley bordslampa får du den mest smakfulla utomhusbelysningen på gatan.

Stanley bordslampa har en höjd på 52 cm och är 25 cm bred på bredaste stället. För att driva lampan behövs en ljuskälla med E27-sockel och en maxeffekt på 5W LED. Lampan levereras som en enhet för enkel installation.

Varumärke

Upptäck By Rydéns: En Strålande Värld av Belysning

Välkommen till en värld av lysande elegans och innovativ design – välkommen till By Rydéns från Gnosjö. Med en passion för belysning och en djup rot i den svenska designtraditionen, erbjuder By Rydéns enastående ljuslösningar som omvandlar ditt hem till en oas av skönhet och funktion. Varje produkt är inte bara en lampa, utan en konstnärlig skapelse som skapar en atmosfär och sprider en känsla av välkomnande värme.

Skapande och Design

Vid hjärtat av By Rydéns ligger en övertygelse om att belysning är mer än bara funktion – det är en konstform som har förmågan att förvandla rum och skapa stämningar. Genom att förena skandinavisk minimalism med kreativt mod, ger By Rydéns liv åt belysningslösningar som inte bara lyser upp ditt hem, utan också tillför en dos av personlighet. Varje lampa är en tankeväckande skapelse, oavsett om det är den futuristiska taklampan som blir en konversationsstartare i vardagsrummet eller den eleganta bordslampan som ger en subtil touch till ditt arbetsutrymme.

Innovation och Kvalitet

By Rydéns fortsätter att vara en pionjär inom belysningsvärlden genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknologi. Varje produkt är resultatet av noggrant arbete, från koncept och design till tillverkning och kvalitetskontroll. Denna hängivenhet till överlägsen kvalitet återspeglas inte bara i de visuella estetiken utan även i prestanda och hållbarhet. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar By Rydéns efter att skapa belysningslösningar som inte bara är vackra utan också miljömedvetna.

Mångsidighet och Anpassning

Oavsett om du inreder ditt hem i modern minimalism, vintage charm eller eklektisk elegans, har By Rydéns det perfekta ljuset för dig. Deras breda utbud av belysningsalternativ, inklusive taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, erbjuder dig oändliga möjligheter att anpassa och skapa den idealiska atmosfären i varje rum. Välj mellan olika färger, material och former för att skapa en enhetlig inredning eller ett spännande kontrastspel.

Slutsats

By Rydéns är inte bara ett varumärke – det är en livsstil. En livsstil som fyller ditt hem med skönhet, skapar stämningar och ger ett uttryck för din personliga stil. Med en hängivenhet till kvalitet, design och innovation har By Rydéns blivit en förebild inom belysningsbranschen. Så ta steget in i en strålande värld av belysning och låt By Rydéns föra ljuset till ditt liv.

Utforska vårt sortiment av By Rydéns belysning och låt ditt hem lysa upp med stil och elegans.

Egenskaper

EAN 7391741024404
Leverantörens Artikelnummer 4002440-4007
Produkttyp Utomhuslampa
Bredd 18
Höjd 52
Längd 25