by Rydéns

Stanley golvlampa

4 495 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 5-10 arbetsdagar

Beskrivning

Ge din uteplats en uppfräschning med Stanley golvlampa, den trendiga och samtidigt stilrena belysningen som utstrålar modern kreativitet och naturlig elegans. Inspirerad av naturen har vår populära inomhuslampa Dixton fått en outdoor-makeover och flyttat ut i det fria. Stanley golvlampas fot är tillverkad av obehandlad marmor i en generösare storlek än sin föregångare Dixton, vilket ger extra stabilitet och hållbarhet. Den klarar av vind och väder med bravur, och dess design är ett skönt samspel av funktion och estetik.

Lampskärmen är tillverkad av UV-beständig PC-akryl och hålls uppe av en rak, matt svart metallram. Resultatet? Ett subtilt och vackert ljusspel som lyser upp dina kvällar och nätter med ett mjukt, behagligt sken, oavsett årstid. Stanley golvlampa är inte bara praktisk belysning utan även en dekorativ detalj som lyfter din utemiljö till nya höjder av stil.

Med en 5 meter lång kabel avsedd för utomhusbruk finns det oändliga möjligheter till kreativ placering. Kanske på verandan för att skapa en extra inbjudande känsla?

Stanley golvlampa är 120 cm hög och har en bredd på 25 cm vid sin bredaste del. För att lysa upp den behöver du en ljuskälla med E27-sockel och maximalt 5W LED. Den levereras som ett komplett stycke och är redo att förvandla din utomhusmiljö till något alldeles extra.

Notera att Stanley golvlampa också finns som bordslampa för att komplettera din utomhusbelysning. För utomhusbruk. Ljuskälla ingår ej.

Varumärke

Upptäck By Rydéns: En Strålande Värld av Belysning

Välkommen till en värld av lysande elegans och innovativ design – välkommen till By Rydéns från Gnosjö. Med en passion för belysning och en djup rot i den svenska designtraditionen, erbjuder By Rydéns enastående ljuslösningar som omvandlar ditt hem till en oas av skönhet och funktion. Varje produkt är inte bara en lampa, utan en konstnärlig skapelse som skapar en atmosfär och sprider en känsla av välkomnande värme.

Skapande och Design

Vid hjärtat av By Rydéns ligger en övertygelse om att belysning är mer än bara funktion – det är en konstform som har förmågan att förvandla rum och skapa stämningar. Genom att förena skandinavisk minimalism med kreativt mod, ger By Rydéns liv åt belysningslösningar som inte bara lyser upp ditt hem, utan också tillför en dos av personlighet. Varje lampa är en tankeväckande skapelse, oavsett om det är den futuristiska taklampan som blir en konversationsstartare i vardagsrummet eller den eleganta bordslampan som ger en subtil touch till ditt arbetsutrymme.

Innovation och Kvalitet

By Rydéns fortsätter att vara en pionjär inom belysningsvärlden genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknologi. Varje produkt är resultatet av noggrant arbete, från koncept och design till tillverkning och kvalitetskontroll. Denna hängivenhet till överlägsen kvalitet återspeglas inte bara i de visuella estetiken utan även i prestanda och hållbarhet. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar By Rydéns efter att skapa belysningslösningar som inte bara är vackra utan också miljömedvetna.

Mångsidighet och Anpassning

Oavsett om du inreder ditt hem i modern minimalism, vintage charm eller eklektisk elegans, har By Rydéns det perfekta ljuset för dig. Deras breda utbud av belysningsalternativ, inklusive taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, erbjuder dig oändliga möjligheter att anpassa och skapa den idealiska atmosfären i varje rum. Välj mellan olika färger, material och former för att skapa en enhetlig inredning eller ett spännande kontrastspel.

Slutsats

By Rydéns är inte bara ett varumärke – det är en livsstil. En livsstil som fyller ditt hem med skönhet, skapar stämningar och ger ett uttryck för din personliga stil. Med en hängivenhet till kvalitet, design och innovation har By Rydéns blivit en förebild inom belysningsbranschen. Så ta steget in i en strålande värld av belysning och låt By Rydéns föra ljuset till ditt liv.

Utforska vårt sortiment av By Rydéns belysning och låt ditt hem lysa upp med stil och elegans.

Egenskaper

EAN 7391741009005
Färg Svart
Leverantörens Artikelnummer 4100900-4007
Produkttyp Utomhuslampa
Material Metall
Bredd 18
Höjd 120
Längd 25