Specifikationer

Färg Natur
Material Konstrotting
Bredd 37 cm
Djup 37 cm
Diameter 37 cm
Höjd 26 cm
Lev.art nummer ATL002AU

Beskrivning

Lampskärmen Tangelo är skapad av den australiensiske designern Darcy Clarke och finns i flera storlekar. Tangelo Exterior-lampskärmen är handgjord i det väderbeständiga materialet ArtFibre för utomhusbruk. Lampskärmen har en inre stålstomme som ger den vikt och stabilitet. Genom att kombinera fler storlekar av Tangelo-lampskärmen kan du skapa vackra visuella effekter och förlänga mysigheten från ditt inomhusutrymme till din utomhusplats. Sockel ingår ej.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 985,00 kr

Specifikationer

Färg Natur
Material Konstrotting
Bredd 37 cm
Djup 37 cm
Diameter 37 cm
Höjd 26 cm
Lev.art nummer ATL002AU