Baden Baden dynor

Dynor till din Baden-Baden stol

Det finns få saker som är så ikonisk på en svensk semester som en Baden Baden stol. Vare sig du sitter på campingen, stranden eller på din egen uteplats en varm sommardag är Baden-Baden där för att erbjuda en bekväm plats för dig att njuta av solen. Stolen har en design som alla svenskar känner igen och tack vare den justerbara designen kan du både sitta bekvämt eller ligga i din Baden-Baden. För att göra din stol ännu mer bekväm kan du även skaffa en skön Baden-Baden dyna av hög kvalitet.

Hos Hulténs hittar du ett brett urval av dynor till din mångsidiga solstol. Vi har allt från enklare modeller i polyester, som tar minimalt med plats i bilen, till lyxigare varianter med integrerad nackkudde. Är du på jakt efter en skön Baden-Baden dyna har du kommit rätt. Våra produkter håller hög kvalitet och är tillverkade för att hålla riktigt länge. För att säkerställa detta samarbetar vi med varumärken som är kända för sina högkvalitetsprodukter.

Vi har Baden-Baden dynor i flera färger

Baden-Baden stolen har en tidlös design som uppskattas av många, men med en fin dyna kan din sköna solstol inte bara bli bekvämare, du kan även matcha dynans färg med ditt parasoll eller ditt sidobord. En Baden-Baden dyna kan göra din stol mycket snyggare och i vårt breda sortiment hittar du flera vackra färger att välja mellan. Vår tunna, lättviktiga polyesterdyna kommer i mörkblått. De lite tjockare modellerna i dralon finns däremot i allt från klassiskt svart och elegant vinrött till himmelsblått med blommigt mönster.

Vilken modell ska jag välja?

Alla Baden-Baden solstolar har samma standard design vilket gör att du inte behöver tänka på vilken modell din stol har eller vilken dyna som passar. Du behöver bara välja färg, design och tjocklek. En del modeller skiljer sig några centimeter på längden, men det är inget som behöver påverka ditt val. Många väljer att matcha sin Baden-Baden

dyna med själva stolens färg för att få en enhetlig design. Andra föredrar att skapa en unik kontrast med t.ex. en svart stol med en röd dyna.

Har du flera stolar kan du antingen köpa likadana dynor till alla stolar eller låta varje familjemedlem välja sin favoritfärg och modell. De modeller du hittar hos oss har olika design och tjocklek för att du ska kunna välja den dynan som är perfekt för just dig. Vilken sorts nackkudde vill du ha och hur tjock ska din dyna vara? Välj bland våra många modeller som alla är tillverkade av högkvalitets material som håller i många år.

Härliga Baden-Baden dynor – För skönare stunder i solen

Nästan alla våra Baden-Baden dynor är tillverkade i dralon. Dralon är slitstarkt och håller mycket längre än andra material, vilket gör att det är perfekt för just utemöbler och dynor. Dralon blir inte heller solblekt lika fort som andra vanliga material och håller därför sin färg mycket längre. Dynan håller sin form längre och blir inte "nedsutten" lika fort.

Köper du dynor av hög kvalitet kan du njuta av din bekväma solstol i flera år och behöver inte köpa nya dynor varje sommarsäsong. En riktigt skön dyna kan göra de där värdefulla stunderna i solen ännu skönare, så skäm bort dig själv med en härlig Baden-Baden dyna i högsta kvalitet från Hulténs.

Skydda dina dynor med en smidig dynbox

Även de bästa dynorna på marknaden behöver skyddas från vårt hårda nordiska klimat under vinterhalvåret. För att göra detta på bästa sätt rekommenderar vi att du investerar i en smidig dynbox där du kan förvara både din Baden-Baden dyna och dynorna du har till dina andra utemöbler.

Genom att förvara dynor i en dynbox förlänger du deras hållbarhet samt förebygger att dynan tappar sin färg och form. Våra dynboxar finns i naturfärgat teak trä, lättviktig PVC och många fler material och modeller.

Köp din nya dyna till Baden-Baden hos oss

Hos Hulténs har vi de produkter och den expertis som krävs för att hjälpa dig att skapa den bästa möjliga uteplatsen för dig. Sommaren är alldeles för kort och därför tycker vi att det är viktigt att man tar tillvara på soliga dagar genom att ha sköna och praktiska möbler på uteplatsen, altanen eller balkongen.

Baden-Baden stolen är även en vanlig syn på campingplatser och festivalområden. Den tar väldigt liten plats i bagaget och ger dig en riktigt skön sittplats oavsett var du befinner dig. Med en härligt skön dyna till din Baden-Baden stol kan du vara ännu mer bekväm och samtidigt njuta av solen med stil.

När du beställer en dyna till din Baden-Baden solstol hos Hulténs kan du känna dig trygg. Vi erbjuder alltid en trygghetsgaranti för att du ska vara nöjd med din produkt. Vi jobbar dessutom med pålitliga samarbetspartners som DHL och Klarna för säkra leveranser och betalningar.

Baden