Solvagnsdynor

Solsängsdyna för en bekvämare solstol

På sommaren är det härligt att vara ute i det fria och bara lata sig på en solstol med något svalkande att dricka. En solstol bidrar gärna till en avkopplande och lugn atmosfär. För att förgylla avkopplingen ytterligare kan det vara bekvämt att lägga dit en solsängsdyna. I vårt stora sortiment av dynor till trädgårdsmöbler hittar du även dynor till solstolar och solvagnar. Våra dynor finns i många olika färger som svart, vit, blå, röd och många fler för att göra det enkelt för dig att hitta en solstoldyna som stämmer in till din inredning. 

En skön dyna till din solsäng

I vårt stora sortiment av dynor till solsängar och solvagnar finns en dyna för allas smak. Vi erbjuder ett fullsortiment av dynor till solsängar och utemöbler. Du kan hitta en färgglad dyna till din vilsäng eller en mer sober, stilren dyna. Du kan även välja vilket material du vill ha på dynan för att den ska fungera så bra som möjligt för ditt ändamål. Materialet i våra dynor är ofta Sunbrella eller dralontyg. Dessa tyger säkerställer en dyna som håller sig snygg år efter år - även när den används utomhus. En dyna av dralon eller Sunbrella håller även en hög färgäkthet, vilket menas med att den inte bleks så lätt. Bland våra leverantörer av dynor hittar du Fritab och Brafab, som tillverkar dynor av hög kvalitet. 

En dynbox gör förvaringen enkel

När det kommer till förvaring av dynor till solsängar uppstår ofta problem i form av platsbrist. Istället för att förvara dynorna under en presening eller i uterummet kan det vara bra att köpa till en dynlåda. Hulténs erbjuder ett stort sortiment av dynboxar som förenklar förvaringen av dina utemöbeldynor. I sortimentet finns dynlådor av teak, konstrotting, metall och aluminium, vilket gör det enkelt att matcha dynboxen till just din inredning. Inspireras av olika solvagnsdynor och dynlådor hos Hulténs.

Solvagnsdynor