Dynboxar

Dynbox för praktisk förvaring

Att köpa en ny soffgrupp till uteplatsen kan bli riktigt trevligt, ända tills man slås av tanken - Var ska vi förvara alla dynor? Det finns en mängd olika dynboxar som vi samlat på denna sidan. Här finner du förvaringsboxar i olika material som: 

  • Konstrotting
  • Teak
  • Metall
  • aluminium 
  • Plast

Detta gör att du ska kunna matcha den tillsammans med dina utemöbler. Behovet av extra förvaring utomhus kan vara olika, vissa behöver kanske bara till ett par sittdynor medan andra kanske behöver till dynorna i soffgruppen eller till och med cyklar. Därför har vi dynlådor i många storlekar att erbjuda. En del av dynlådorna har lock medan andra har både lock och dörrar. Vi säljer även dynlådor med hjul för enkel förflyttning. Bläddra mellan dynboxar och dynlådor i många olika material och storlekar.

Se även vårt stora urval dynor till alla syften. 

 

Fina dynor med en stor eller liten dynlåda

Vi erbjuder ett gediget sortiment av dynlådor och förvaringsboxar. Hos oss kan du hitta stora och små dynboxar där du får plats med allt du behöver. Vår största leverantör Biohort har även lösningar för förvaring av ved, förvaring av poolredskap och många fler förvaringslådor. Förvara dina dynor säkert med en dynbox från Hulténs. Tänk på att dynorna ska vara torra innan de förvaras instängda i en dynlåda. Med en förvaringslåda för dynor är dynorna torra och fina när de plockas fram för användning.

 

Kvalitets möbler till bra priser

På Hulténs hittar du alla topp-märken inom utemöbler. Här kan du hitta dynförvaring i olika design och prisklasser. Se exempelvis Cane-Lines lådor. Gemensamt för Cane-lines designers är förankringen i den danska designtraditionen. Det betyder hantverksmässiga kvalitéer och enkelhet i utseendet. Det följer även den kurs som Cane-line har satt och som globalt sett får uppmärksamhet. Det nordiska ljuset lever i varje design, så som den stora kärleken till dyrbara stunder utomhus.

Eller varför inte Brafab? De erbjuder ett stort urval dynboxar i olika storlekar och i praktiskt material. När du köper en möbel från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga genomtänkt. Materialet ska hålla att både slitas på, titta på & såklart sitta i.

Om du är ute efter en röd tråd i uterummet eller trädgårdens inredning kan du med fördel hitta en dynlåda och möbler från samma tillverkare. Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar. I sortimentet ingår stolar, stapelstolar, soffor, möbelskydd och mycket mer. Då garanterar du en röd tråd i din inredning. 

Om din största utmaning är vind och väder då kan det vara en bra idé att förvara dina dynor i ett förvaringsskåp. Biohort tillverkar förvaring med sofistikerad design och österrikisk kvalitet. Med över 35 år i branschen råder det ingen tvekan om att det Österrikiska företaget Biohorts produkter är uppskattade av kunderna. Biohorts sortiment är tillverkat för att klara av mycket påfrestande utomhusklimat och samtidigt se bra ut. Produkterna erbjuder dig det allra bästa inom kvalitet, funktionalitet och säkerhet. 

Biohorts elförzinkade stålplåt kommer från välrenommerade företag i Tyskland och Österrike, som även har fått förtroendet att leverera till de stora tyska biltillverkarna. Så att du kan vara lugn och veta att dina dynor inte förstörs under årets alla klimat. 

 

Olika material till olika syften

På Hulténs hittar du dynboxar i många olika material, så att du kan hitta den som passar dig och din stil. Du kan hitta allt från trä till stål och aluminium. 

Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa, alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvaras skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

Aluminium är ett av de mest hållbara alternativen för utomhusförvaring. 

 Det ska endast rengöras med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Även aluminiummöbler mår bäst av att förvaras skyddat från väder och vind under vinter. Möbeldetaljer tappar sin elastiska förmåga vid lägre temperaturer.

Ett underhållsfritt alternativ till dynlåda och förvaringslåda är att förvara trädgårdsredskap är galvaniserat och lackerat stål, exempelvis som det från Biohort. Biohort använder endast de bästa materialet i deras produkter. För de lackerade produkterna i sortimentet används en galvaniserad stålplåt med ett tjockt, skyddande lager i zink av minst 150 g/m2 och extra emaljering av polyamid. Skruvar och beslag är av rostfritt stål vilket garanterar en långvarig konstruktion.

Hos Hulténs behöver du inte välja mellan form eller funktion, du kan få båda egenskaper i en snygg dynbox. Oavsett vilka preferenser till material du har kan du hitta lösningen här.

 

Förvaringslåda med snabb leverans

Vi på Hulténs brinner för utelivet. Och för att förvara dynor på ett praktiskt sätt har vi ett noga utvalt sortiment av förvaringslådor. En förvaringslåda från Biohort, Hillerstorp, Cane-Line eller Brafab kommer ge din trädgård en snygg inredningsdetalj som också är mycket praktisk. Inpireras av snygga förvaringslådor hos Hulténs! Har du några funderingar eller frågor om dynboxarna i vårt sortiment är du välkommen in i vår butik eller kontakta vår trevliga kundtjänst per telefon, e-post eller chatt så hjälper vi dig gärna med frågorna runt detta.

 

Köp på Hulténs idag och få uteplatsen du drömmer om

På Hulténs säljer vi ett stort sortiment av vackra utemöbler. Här hittar du allt från cafémöbler, soffgrupper, parasoller, dynor och mycket met. från de välkända klassiska producenterna som Fatboy, Brafab och Grythyttan. Kolla in vårt stora urval av välkända märken och hitta de perfekta trädgårdsmöblerna för din trädgård, terrass, balkong eller oas. Se hela det vackra urvalet av möbler till uteplatsen här.


Om du har frågor eller funderingar till dynlådor eller andra produkter och kategorier angående olika trädgårdsmöbler eller liknande, är du mycket välkommen att kontakta oss. Vi älskar att prata möbler och är glada att ge goda råd under vägen och tar gärna ett samtal om produkterna.

Dynboxar