Ljuslyktor

Skapa den mysigaste uteplatsen med ljuslyktor

Trädgårdslyktor erbjuder en elegant, dekorativ touch till ditt utomhusutrymme för alla säsonger.

Mysiga ljuslyktor utomhus är perfekta för att skapa en magisk atmosfär med en värmande glöd, oavsett om det är på balkongen, terrassen eller i trädgården.

Och när det gäller ljuslyktor är alternativen oändliga. Du kan köpa hängande lyktor som kan hängas upp från till exempel en trädgren eller en pergola, eller golvlampor, som du helt enkelt kan ställa på uteplatsen, terrassen eller utomhusbordet. Sedan finns det de populära ljuslyktorna som kommer att visa upp dina pelarljus eller värmelys.

 

Smarta ljuslyktor och belysning 

Om du är på utkik efter lampor kan du också ta en titt på utebelysning som är perfekt för att ge extra belysning eller för att dekorera din trädgård, terrass och uppfart. Utebelysning finns i olika former som passar olika funktioner och behov. 

Här kan du hitta både uppladdningsbara batteridrivna lampor och lampor med eluttag. Du kan också hitta vägglampor och taklampor som tål att vara utomhus. Det ger din uteplats ett snyggt lyft som enkelt kompletteras med ljuslyktor utomhus. 

I vårt stora urval av utomhusbelysning kommer du säkert att hitta en vacker lampa som passar dina behov, från LED-lampor, markbelysning till utomhusvägglampor och golvlampor.

 

Ljuslykta utomhus som höjer stämningen 

Beroende på vilken typ av stil eller atmosfär du vill skapa har du flera alternativ för ljuslyktor att välja mellan. För din terrass eller balkong kan du välja bland det breda utbudet av transporterbara ljuslyktor med smarta handtag. 

Dessa kommer att avge ljus på ett vackert sätt och förvaras sedan enkelt inomhus under natten. Du kan också enkelt använda dem inomhus under vintern då de är väldigt anpassningsbara. 

Du kan också välja en av de större och mer bastanta ljuslyktorna som är mer design präglade. Det ger en stark känsla av design och modernitet som enkelt uppfriskar ett utrymme. Bland de många olika stilar hittar du varumärken som exempelvis:

  • Fatboy
  • Hillerstorp
  • Cen-Line
  • Brafab
  • Artwood
  • Byarums Bruk
  • Skargaarden

 

Och flera ledande varumärken som alla upprätthåller den högsta standard inom design och kvalitet. 

 

Utomhussäkra ljus till dina ljuslyktor

På Hulténs hittar du ett stort utbud av dekorativa och unika ljuslyktor som ger färg och stil till din trädgård eller uteplats. Välj från vårt sortiment och hitta olika färger, material och storlekar som lyser upp din trädgård, balkong eller uppfart. 

Med ljuslyktor kan du själv välja vilken ljuskälla du vill använda. Du kan exempelvis använda energieffektiva LED-lampor som kommer att fortsätta att lysa under många år och som samtidigt skonar miljön. Eller vad sägs om ljus med solceller som laddas när solen är framme och tänds på kvällen när solen har gått ner, som en inbyggd timer. 

Det finns flera smarta lösningar när det gäller ljus till dina ljuslyktor utomhus, men gemensamt för alla är att de ska tåla att vara utomhus. 

 

Praktiska och snygga material 

Beroende på hur mycket tid dina ljuslyktor ska stå utomhus behöver du tänka in material när du väljer din lykta. Många ljuslyktor på Hulténs har ett smart handtag i toppen så att de enkelt kan bäras in på kvällen. Andra är mer bastanta och flyttas inte lika lätt, då är det viktigt att tänka på hållbarheten.

Ljuslyktor i behandlat trä kan tappa färg över tid. För att motverka detta kan du antingen behandla med med underhåll varje år, eller förvara dem i en vattentät dynbox under regniga perioder och vintern. 

 

Köp dina ljuslyktor på Hulténs idag 

Kom ihåg, som med alla ljuslyktor, är det bästa stället att börja att välja en stil som du tycker om, och med ljuslyktor från Hulténs är urvalet stort. Du kan hitta träljuslyktor som ramar in den mysiga stämningen eller moderna glas- eller stålljuslyktor som stramar upp stilen. 

Få hundratals av härliga timmar ute på uteplatsen med mysiga och snygga ljuslyktor från Hulténs idag, och skapa den härliga stämningen utomhus med familj och vänner.

Ljuslyktor