Betala efter leverans
Öppet köp
Stort sortiment

Konstrottingmöbler

 

Artiklar 1 till 24 av totalt 762

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 762

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Utemöbler i konstrotting har varit populära ett tag. Konstrottingmöbler har många fördelar och passar vårt svenska klimat väldigt väl. Själva konstrottingen är en sorts plast som fabriken smälter ner till långa trådar och transporterar på rullar innan de flätas till utemöbler. Trådarna som fabrikerna tillverkar kan ha olika grovlek, färg och även form. Ett enkelt och roligt sätt att kunna skapa många olika och tåliga utemöbler på. Konstrottingen brukar sedan flätas av skickliga hantverkare för hand på stommar av aluminium eller behandlat stål.

Utemöbler i konstrotting kan därför stå ute under större delen av året. De tål temperaturskillnader och är inte känsliga för regn, snö, vind eller smuts. Enklare rengöring av konstrottingmöbler sker genom att spola av trädgårdsmöblerna med en vattenslang. Även om konstrottingmöblerna tål att stå ute året runt så rekommenderar vi att man skyddar dem med ett möbelskydd för att öka deras livslängd.

Här nedan finner du ett stort sortiment av utemöbler i konstrotting från våra välkända leverantörer. Några av konstrottingmöblerna är väldigt naturtrogna medan andra har en modernare touch.