Konstrottingmöbler

Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 642

Sida
per sida
Minskande ordning
  1. Erbjudande
    Köp Artwood San Remo fåtölj inkl. dynor
  2. Erbjudande
    Artwood San Remo 3-sitssoffa inkl. dynor
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 642

Sida
per sida
Minskande ordning

Konstrottingmöbler för uteplats och uterum

Utemöbler i konstrotting har varit populära ett tag. Konstrottingmöbler har många fördelar och passar vårt svenska klimat väldigt väl. Själva konstrottingen är en sorts plast som fabriken smälter ner till långa trådar och transporterar på rullar innan de flätas till utemöbler. Trådarna som fabrikerna tillverkar kan ha olika grovlek, färg och även form. Ett enkelt och roligt sätt att kunna skapa många olika och tåliga utemöbler på. Konstrottingen brukar sedan flätas av skickliga hantverkare för hand på stommar av aluminium eller behandlat stål.

Tåliga utemöbler i konstrotting

Utemöbler i konstrotting kan därför stå ute under större delen av året. De tål temperaturskillnader och är inte känsliga för regn, snö, vind eller smuts. Enklare rengöring av konstrottingmöbler sker genom att spola av trädgårdsmöblerna med en vattenslang. Även om konstrottingmöblerna tål att stå ute året runt så rekommenderar vi att man skyddar dem med ett möbelskydd för att öka deras livslängd.

Både matgrupper och soffgrupper i konstrotting

Här nedan finner du ett stort sortiment av utemöbler i konstrotting från våra välkända leverantörer. Några av konstrottingmöblerna är väldigt naturtrogna medan andra har en modernare touch. Hulténs erbjuder ett stort sortiment av både matgrupper och soffgrupper i konstrotting och har även andra möbler för uteplats och trädgårds som tillverkas i detta tåliga material.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.