Dynbox

Här finner du förvaringsboxar i olika material som konstrotting, teak, metall, aluminium och plast för att du ska kunna matcha dynboxen tillsammans med dina utemöbler.
Now Shopping by
 1. Varumärke Brafab Ta bort denna artikel
Populära filter Shopping Options
Visa som Rutnät Lista

15 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. KAMPANJ
  Maxi dynlåda i beige konstrotting från Brafab
  Maxi dynlåda beige Brafab
  Specialpris 4 091 kr rek. pris 4 545 kr
 2. KAMPANJ
  Grasse dynbox vit Brafab
  Grasse dynbox 148x73 cm vit Brafab
  Specialpris 4 811 kr rek. pris 5 345 kr
 3. KAMPANJ
  Grasse dynbox svart Brafab
 4. KAMPANJ
  Soho dynlåda grå Brafab
  Soho dynlåda grå Brafab
  Specialpris 4 028 kr rek. pris 4 475 kr
 5. KAMPANJ
  Soho förvaringslåda/dynbox rustik Brafab
 6. KAMPANJ
  Grasse dynbox i svart aluminium Brafab
 7. KAMPANJ
  Grasse dynbox i vit aluminium från Brafab
 8. KAMPANJ
  Keeper förvaringslåda i plast från Brafab.
  Keeper M svart Brafab
  Specialpris 1 521 kr rek. pris 1 690 kr
 9. KAMPANJ
  Maxi dynlåda / förvaringsbox i svart konstrotting från Brafab
 10. KAMPANJ
  Mega dynlåda i svart konstrotting / syntetrotting från Brafab
 11. KAMPANJ
  Boxer förvaringsbox / dynlåda grå Brafab
 12. KAMPANJ
  Dynbox / Dynlåda Papaya i teak från Brafab
Visa som Rutnät Lista

15 produkter

per sida
Minskande ordning
Dynbox

Dynbox för praktisk förvaring

Att köpa en ny soffgrupp till uteplatsen kan bli riktigt trevligt, ända tills man slås av tanken - Var ska vi förvara alla dynor? Det finns en mängd olika dynboxar som vi samlat på denna sidan. Här finner du förvaringsboxar i olika material som konstrotting, teak, metall, aluminium och plast för att du ska kunna matcha den tillsammans med dina utemöbler. Behovet av extra förvaring utomhus kan vara olika, vissa behöver kanske bara till ett par sittdynor medan andra kanske behöver till dynorna i soffgruppen eller till och med cyklar. Därför har vi dynlådor i många storlekar att erbjuda. En del av dynlådorna har lock medan andra har både lock och dörrar. Vi säljer även dynlådor med hjul för enkel förflyttning. Bläddra mellan dynboxar och dynlådor i många olika material och storlekar.

Fina dynor med en stor eller liten dynlåda

Vi erbjuder ett gediget sortiment av dynlådor och förvaringsboxar. Hos oss kan du hitta stora och små dynboxar där du får plats med allt du behöver. Vår största leverantör Biohort har även lösningar för förvaring av ved, förvaring av poolredskap och många fler förvaringslådor. Förvara dina dynor säkert med en dynbox från Hulténs. Tänk på att dynorna ska vara torra innan de förvaras instängda i en dynlåda. Med en förvaringslåda för dynor är dynorna torra och fina när de plockas fram för användning.

Förvaringslåda med snabb leverans

Vi på Hulténs brinner för utelivet. Och för att förvara dynor på ett praktiskt sätt har vi ett noga utvalt sortiment av förvaringslådor. En förvaringslåda från Biohort, Hillerstorp, Cane-Line eller Brafab kommer ge din trädgård en snygg inredningsdetalj som också är mycket praktisk. Inpireras av snygga förvaringslådor hos Hulténs! Har du några funderingar eller frågor om dynboxarna i vårt sortiment är du välkommen in i vår butik eller kontakta vår trevliga kundtjänst per telefon, e-post eller chatt så hjälper vi dig gärna med frågorna runt detta.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.