Bygg din egen soffgrupp

Skapa din egen anpassade utomhussoffa 

Med modulära soffor kan du skapa en anpassad utomhussoffa som passar perfekt till din utomhusmiljö och din personliga stil. Hos Hulténs erbjuder vi ett flexibelt och mångsidigt modulärt system som gör det enkelt för dig att skapa din drömsoffa.

Anpassningsbar design för att passa dina behov

Med ett stort utbud ger vi dig möjligheten att välja och kombinera olika moduler för att skapa en soffa som passar dina behov och önskemål perfekt. Oavsett om du föredrar en klassisk loungesoffa, en rymlig hörnsoffa eller en modulär soffa för anpassningsbara arrangemang, har vi alternativ som låter dig skapa din egen unika utomhusmöbel.

Stilfulla materialval och högkvalitig komfort

Våra modulära soffor är tillverkade av högkvalitativa material som är byggda för att klara av utmaningarna med utomhusmiljön. Från väderbeständig konstrotting och pulverlackerat stål till slitstarkt trä och UV-resistent textil, våra soffor är designade för långvarig användning och behåller sin skönhet år efter år. Med mjuka kuddar och ergonomiskt utformade säten erbjuder vår soffa även en överlägsen komfort för avkopplande stunder utomhus.

Bygg