Bygg din egen soffgrupp

Läs mer

Modulsoffa, bygg din egen soffgrupp

En modulsoffa bidrar ofta till en mer inbjudande uteplats och det råder ingen tvivel om att du får unika loungemöbler. Våra byggbara soffgrupper och loungemöbler är bekväma, noga utvalda och du kan utan problem ha samtliga soffgrupper i denna kategori utomhus. Ibland är det svårt att perfekt matcha måtten enligt din uteplats och det blir oftast för litet eller på tok för stort. Med våra modulsoffor och loungemöbler kommer du steget närmare till en soffgrupp med rätt mått. Bland våra byggbara soffgrupper väljer du själv design, färg och mått på din utesoffa helt enligt dina egna mått. 

I denna kategorin har vi samlat färdiga soffgrupper och loungemöbler så att du enkelt kan hitta modulsoffan du både tycker är snygg och stämmer in med dina mått. 

Vi hjälper dig att bygga din egen soffgrupp med varumärken som Brafab, Cane-Line, Ethimo med fler!

Hörnsoffor med mittdelar 

På Hulténs finner du ett sotrt sortiment av hörnsoffor. En fördel med en hörnsoffgrupp är att du kan förlänga den precis hur mycket du vill. Det ända du behöver köpa till är mittdelar för att förlänga soffgruppen. I vårt sortiment finns det många olika hörnsoffor i bland annat konstrotting, aluminium och teak. Inspireras av modulsoffor hos Hulténs redan idag!