Strandstolar

Strandstolar för härliga stunder under sommaren

En strandstol eller en brassestol är en klassisk sommarmöbel. Den används med fördel på stranden då stolen är enkel är bära med sig och enkel att fälla upp och fälla ihop. 

Vi erbjuder ett komplett sortiment av strandstol, brassestol och friluftsstol - för alla tillfällen! Stolarna tillverkas i material som aluminium, stål, textilene och teak för att vara så väderbeständiga som möjligt. 

Många av våra strandstolar är hopfällbara vilket gör att du enkelt kan ta med dig den. Inspireras av vårt stora sortiment av strandstolar, brassestolar och friluftsstolar.

 

Hitta den perfekta strandstolen här

Letar du efter den perfekta strandstolen? På Hulténs får du flera alternativ för att se till att du hittar strandstolen som passar ditt utrymme. Alla produkter du ser här är skapade för sol och strand så att du kan välja bland fantastiska produkter. 

Bland urvalet hittar du pålitliga och populära varumärken och producenter, bland annat:

  • Fritab
  • DEDON
  • Brafab
  • Lafuma

 

Alla dessa varumärken är specialister när det gäller hög kvalitet och design så du slår aldrig fel. Välj också mellan olika färger och material så att du hittar din perfekta strandstol.

 

Strandstolar för alla behov

Att ta en strandstol med sig till stranden kan verkligen göra hela din upplevelse ännu mer bekvämare. Du undviker att få sand över hela kroppen och du kan lättare hålla koll på badande vänner och barn. 

Många smarta strandstolar är bärbara och lätta att bära från plats till plats och tillräckligt bekväma för att njuta av en hel dag på stranden.

Oavsett om du åker på stranden under sommarsemestern med familjen eller ska på en romantisk date, har vi en strandstol för dig.

 

Köp dina strandstolar här på Hulténs idag

Vissa solstolar har olika inställningar och kan anpassas till olika ligg- eller sittpositioner. Vissa kan även ligga helt platt, vilket är perfekt för att sola eller ta en tupplur.

Du kan också ta en titt på solstolar om du letar efter en behagelig stil till uteplatsen. Om du ska hitta stolar till en badbrygga eller poolplats kan du också överväga fällstolar med några snygga dynor på. Det ger en väldigt lyxig känsla och skapar samtidigt en mysig plats att njuta av solen.


Föredrar du istället en transporterbar stol som är lite mer bastant kan du utforska de smarta Baden-Baden stolarna som också är sköna att ha med sig på stranden.

Strandstolar