Planika

Låt oss introducera dig till den fantastiska världen av Planikas intelligenta etanolkaminer, där varken skorsten eller installationer krävs. Upptäck Planika hos Hulténs!
Visa som Rutnät Lista

9 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

9 produkter

per sida
Minskande ordning
Planika

Planika - Intelligenta etanolkaminer 

Låt oss introducera dig till den fantastiska världen av Planikas intelligenta etanolkaminer, där varken skorsten eller installationer krävs. Planika ger dig den härliga varma känslan med naturliga lågor med en avancerad teknik som skapar en underbar och mycket funktionell eldstad. Den unika lösningen tillåter designelden att ha samma effekt som en öppen eld, med levande lågor i sina naturliga färger. 

Samarbeten med spahotell och designers

Designprocessen sker i Planikas studio där etanolkaminen testas för både hållbarhet och säkerhet. Genom att använda den mest avancerade tekniken, material av högsta kvalité och uppmärksamhet i varje detalj, garanterar Planika en tillförlitlig produkt. Genom denna noggranhet och med många år i branschen är Planika världsledande inom området. I samarbete med duktiga designers levererar Planika eldstäder till designhotell och privatpersoner i världens hörn.

Kaminer utan skorsten hos Hulténs

Vi erbjuder ett utvalt sortiment av säkra etanolkaminer utan skorsten. En etanonlkamin är ett perfekt altternativ om du till exempel bor i lägenhet. Designelden eldas med spisbränsle som är helt rök - och sotfritt. Bortsett från en hög mysfaktor ger etanokaminen även värme och gör den till en självklar samlingpunkt i hemmet.

Med en designeld kan du skapa en härlig atmosfär i ditt hem och framförallt en värmekälla. Våra etanolkaminer är miljövänliga, de avger ingen rök eller sot, de är luktfria och du behöver bara sätta den på sin plats, tända på och sedan har du en vacker designeld. Hulténs säljer etanokaminer till bord, golv, vägg som är både höga och låga för inomhusbruk och utomhusbruk. Vi är återförsäljare för Planika i Sverige.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.