SACKit

Läs mer

SACKit

SACKit är ett danskt designmärke som grundades 2012 i Aalborg av Kristoffer Glerup. Visionen bakom märket är att skapa tillgängliga designprodukter med fokus på kvalité och funktionalitet. Utgångspunkten i skapandet bakom produkterna är att enbart sälja produkter som de själva vill äga och kan stå bakom.

Alla material väljs ut med omsorg för att ge maximal funktionalitet och estetik till vardagen. Målet är att skapa produkter för ett modernt och aktivt liv som används överallt i vardagen, i trädgården, på stranden, i sommarhuset och mycket mer.

Givetvis räcker inte bara funktionalitet och hållbarhet för att skapa intressanta och unika produkter som sticker ut i mängden, därför har alla SACKits produkter en touch av exklusiv och genomtänkt dansk design som är känd för att vara trendsättande världen över. För att ge en unik känsla och look är till exempel stygnen på SACKits bönsäckar handsydda, vilket gör varje exemplar unikt.

SACKit är även ett modernt företag som värdesätter ärlighet och ansvar när det kommer till humanitära och miljömässiga utmaningar. För SACKit är detta är ett långsiktigt och ständigt pågående arbete där nya utmaningar och perspektiv hela tiden dyker upp. Ett av sätten att minska sin negativa påverkan är att satsa på högkvalitativa produkter som håller och har en längre livslängd. På SACKits egen hemsida kan man läsa mer om hur de jobbar med hållbarhet och ansvarstagande.