Sika Design

Victor soffbord Ø120 cm teak

11 745 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Teak
Material Teak
Bredd 120 cm
Djup 120 cm
Diameter 120 cm
Höjd 51 cm
Lev.art nummer 9455U

Beskrivning

Sika Designs Victor Lounge Table är tillverkat av teakträ, känt för sin höga styrka och vackra lyster. Med tiden kommer teakmöbler som är exponerade för sol och regn att bli gråa. Bordet kräver ingen speciell skötsel, men om du vill bevara den mörkbruna färgen bör teaken behandlas med olja. På Sika-Design använder vi endast premiumteak från Indonesien till våra teakmöbler. Våra utomhustekprodukter tillverkas med teak från plantager och är märkta med det indonesiska "Legal Wood"-märket. Denna källa för teak övervakas av den indonesiska regeringen för att säkerställa att inget träd som är för ungt eller för litet tas bort från skogen.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 11 745,00 kr

Specifikationer

Färg Teak
Material Teak
Bredd 120 cm
Djup 120 cm
Diameter 120 cm
Höjd 51 cm
Lev.art nummer 9455U