• Betala efter leverans
  • Öppet köp 30 dagar
  • 2 års garanti
Weber grilltillbehör rökspån/rökflis för kallrökning Bok
Weber grilltillbehör rökspån/rökflis för kallrökning Bok

I lager

Leverans 1-3 dagar

Weber® Rökspån - bok - kallrökning 0.5kg

I lager

Leverans 1-3 dagar

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
WE00537ER
59 kr
Artikelnr
WE00537ER

En del anser att kallrökning är en konst som kräver specialkunskaper, massor av tid och attiraljer i långa banor. Men faktum är att nästan alla Webergrillar kan användas till kallrökning. Och visst tar det tid, men å andra sidan klarar sig ju maten på egen hand under rökningen. Före kallrökning ska köttet normalt saltas och torkas. Sedan röker man det vid 20–25 grader i upp till flera dagar. Tiden beror på råvaran.

 

  • För kallrökning i kol-, gasol- eller elgrill
  • Kan användas i Weber® röskspånsenhet eller i röklådan
  • Bokträ passar särskilt bra till att röka fläskkött och fågel
  • Ger en baconaktig smak som många känner igen från salami
  • Förpackningen kan stängas med en blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda spånet från fukt
  • En påse på 0,5 kg räcker till flera rökäventyr

Produktfakta

  • 0,5 kg
  • Rökspån av 100 % bokträ (FSC-certifierat)
  • Medelstark till kraftig rökarom

Tips & Tricks

Använd Webers smarta kallrökningsenhet, så förbränns rökspånet jämnt och effektivt under 8–10 timmar – utan folie eller sprit.
Använd gärna en stormtändare när du ska tända rökspånet, för normalt krävs det en rejäl låga för att det ska börja pyra.

Leverantörens artikelnummer 17614
Varumärke Weber

En del anser att kallrökning är en konst som kräver specialkunskaper, massor av tid och attiraljer i långa banor. Men faktum är att nästan alla Webergrillar kan användas till kallrökning. Och visst tar det tid, men å andra sidan klarar sig ju maten på egen hand under rökningen. Före kallrökning ska köttet normalt saltas och torkas. Sedan röker man det vid 20–25 grader i upp till flera dagar. Tiden beror på råvaran.

 

  • För kallrökning i kol-, gasol- eller elgrill
  • Kan användas i Weber® röskspånsenhet eller i röklådan
  • Bokträ passar särskilt bra till att röka fläskkött och fågel
  • Ger en baconaktig smak som många känner igen från salami
  • Förpackningen kan stängas med en blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda spånet från fukt
  • En påse på 0,5 kg räcker till flera rökäventyr

Produktfakta

  • 0,5 kg
  • Rökspån av 100 % bokträ (FSC-certifierat)
  • Medelstark till kraftig rökarom

Tips & Tricks

Använd Webers smarta kallrökningsenhet, så förbränns rökspånet jämnt och effektivt under 8–10 timmar – utan folie eller sprit.
Använd gärna en stormtändare när du ska tända rökspånet, för normalt krävs det en rejäl låga för att det ska börja pyra.

Leverantörens artikelnummer 17614
Varumärke Weber
Om weber

George Stephen - en grillentusiast som 1952 uppfann historiens första kolgrill - grillen som skulle komma att revolutionera grillkulturen över hela världen. George hade ingen tanke på att få hela världen att förälska sig - han ville bara hitta ett sätt som gjorde att han kunde grilla biffarna bättre till familj och vänner.

Webers grillar och grilltillbehör säljs idag över hela världen & har väldigt stort inflytande.

Träspån av bok för kallrökning av bacon, korv, fisk och ost. Brinntid på 8–10 timmar.Läs mer »

Om weber

George Stephen - en grillentusiast som 1952 uppfann historiens första kolgrill - grillen som skulle komma att revolutionera grillkulturen över hela världen. George hade ingen tanke på att få hela världen att förälska sig - han ville bara hitta ett sätt som gjorde att han kunde grilla biffarna bättre till familj och vänner.

Webers grillar och grilltillbehör säljs idag över hela världen & har väldigt stort inflytande.