Furninova

Aldon Fåtölj

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
9 724 kr 11 440 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 108 cm
Djup 93 cm
Höjd 87 cm

Beskrivning

Aldon fåtölj är ett konstverk som balanserar mellan kontraster och skapar en unik designupplevelse. Den första sak som fångar din uppmärksamhet är den hårda skalen, som kontrasterar smakfullt med de breda och tjocka sittdynorna och ryggkuddarna. Denna harmoniska kontrast skapar ett djärvt och samtidigt inbjudande uttryck som gör Aldon fåtölj till ett iögonfallande tillskott i ditt hem.

Komfort

Sits: Kallskum med fjädertopp. Rygg: Mix av fjäder och bollfiber.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 108 cm
Djup 93 cm
Höjd 87 cm