Furninova

Aldon Fåtölj

Mer info

Beskrivning

Aldon fåtölj är ett konstverk som balanserar mellan kontraster och skapar en unik designupplevelse. Den första sak som fångar din uppmärksamhet är den hårda skalen, som kontrasterar smakfullt med de breda och tjocka sittdynorna och ryggkuddarna. Denna harmoniska kontrast skapar ett djärvt och samtidigt inbjudande uttryck som gör Aldon fåtölj till ett iögonfallande tillskott i ditt hem.

Komfort

Sits: Kallskum med fjädertopp. Rygg: Mix av fjäder och bollfiber.

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Egenskaper

Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 108
Djup 93
Höjd 87
Sitthöjd 51
Sittdjup 60