• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • Fraktfritt 7000:-
Ansei U bänk betong Artwood
Ansei U bänk betong Artwood Ansei U bänk 120 cm Artwood Ansei U bänk 120 cm Artwood Ansei U bänk 120 cm Artwood Ansei U bänk 120 cm Artwood

Leverans 3-8 arbetsdagar

Ansei U bänk 120 cm Artwood

Leverans 3-8 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
AR19-62010
6 479 kr
Artikelnr
AR19-62010

Ansei U är en bänk i betong från Artwood.

Då betong är ett väldigt poröst material så har bordsytan behandlats med vax för att skydda bordet från fläckar och vätska. Vi rekommenderar att bordet efterbehandlas med vax cirka 2 månader efter inköpsdatumet för att det ska behålla sin avstötande yta.

 • Behandlad betong
 • Behandling som skyddar mot vätska och fläckar
 • Både för inom- och utomhusbruk
Leverantörens artikelnummer 19-62010
Varumärke Artwood
Typ Bänk
Färg Grå
Material Betong
Bredd (cm) 120
Djup (cm) 40
Sitthöjd (cm) 47
Höjd (cm) 47

Ansei U bänk i betong från Artwood.

Läs mer »

Material

  BETONG

  Tillverkas helt av naturmaterial som granitstenmjöl, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Precis som alla naturmaterial är betong poröst och när den är färdig försluts produkten med ett vax för att ge ett aktivt skydd mot fläckar.

  SKÖTSEL

  Rengör med ett milt rengöringsmedel (t.ex. diskmedel) och vatten. Använd inte slipmedel eller rengöringsprodukter som innehåller blekmedel eller ammoniak. Vi rekommenderar inte användning av vanliga rengöringsmedel (som ofta är citrusbaserade) eftersom de innehåller syra och kan skada naturmaterialet i betongen. Behandla regelbundet genom att vaxa produkten en gång under de första två månaderna efter köp och sedan var tredje till sjätte månad beroende på användning och placering. Det finns många olika typer av olja och vaxer som kan användas för att behandla bordsskivor av betong.

  Vi rekommenderar en kombination som innehåller både vax och olja för att få det bästa skyddet mot fläckar. Oljan tränger in några millimeter ner i bordsskivan medan vaxet hamnar över den och bildar ett tunt skikt som förhindrar att vätskor och andra ämnen tränger ner i betongen. Vi rekommenderar våra kunder att regelbundet behandla sina bordsskivor på det här sättet eftersom ytbehandlingen slits bort med tiden. Man bör vara extra försiktig med bordsskivor när de är nya eftersom de då fortfarande befinner sig i den intensiva hårdgörande fasen och risken för fläckar är störst under den tiden. Skall möblerna användas utomhus är ytskiktet ännu viktigare, eftersom fukt kan tränga ner i betongen. Under den varma säsongen är detta inget problem, men utsätts möblerna för fukt i samband med kyla kan det uppstå sprickor och flagor i betongen. Så kallad frostsprängning. Dessa skador anses inte som reklamationer. Därför är det viktigt att möblerna regelbundet behandlas med vax eller en vaxolja för att skydda möbeln.

  Vid vinterförvaring bör möblerna förvaras frostfritt. Skall möblerna förvaras utomhus, måste de vara väl skyddade från fukt och kyla. Tänk på att inte täcka möblerna med plast eller presenning, utan att ha ett luftlager mellan plast och möbel.

Om artwood

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

Kvalitetsmöbler med hög komfort

När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

Inredning - med en egen prägel

Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.